ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: «Τρελάθηκε» με Φορτούνη και Ελ Αραμπί ο Μαρτίνεθ - Ποια κίνηση το… προκάλεσε

Ολυμπιακός: «Τρελάθηκε» με Φορτούνη και Ελ Αραμπί ο Μαρτίνεθ - Ποια κίνηση το… προκάλεσε
Eurokinissi

Ολυμπιακός: Εξ απήνης… έπιασαν τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ οι Κώστας Φορτούνης και Γιουσέφ Ελ Αραμπί με την… ανακοίνωσή τους για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το βράδυ της Τετάρτης (15/11) όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, ήτοι οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου, αλλά και όσοι εργάζονται καθημερινά στο Ρέντη για την πρώτη ομάδα, δείπνησαν σε εστιατόριο της Γλυφάδας, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άπαντες έλαβαν το… κάλεσμα των Κώστα Φορτούνη και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, οι οποίοι την προηγούμενη ημέρα ενημέρωσαν τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την κίνησή τους, με τον Ισπανό να την δέχεται με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, διότι ήταν μία ενέργεια που δείχνει το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν γίνεται σ’ ένα σύνολο ανθρώπων με τόσα διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Βέβαια, από το δείπνο της Τετάρτης (15/11) υπήρξαν και κάποιες απουσίες, αλλά ήταν δικαιολογημένες, καθώς επρόκειτο για τους ποδοσφαιριστές που έχουν λάβει τις κλήσεις από τις εθνικές ομάδες των χωρών τους και δεν ηδύνατο να δώσουν το «παρών».

Από εκεί και πέρα, τις τελευταίες ημέρες, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει εστιάσει τις προπονήσεις που γίνονται στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη στους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής τη φετινή σεζόν, όπως είναι οι Ελ Αραμπί, Ρίτσαρντς, Μπιανκόν και Μπρίνιτς και οι οποίοι αναμένεται να μπουν στην… εξίσωση το επόμενο διάστημα, μια και οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς και απαιτητικές.

Άλλωστε, ο κόουτς του Ολυμπιακού θεωρεί πως ουδείς στο ρόστερ περισσεύει και θα πρέπει να είναι άπαντες έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία και να προσφέρουν στην ομάδα. Μάλιστα, σε πολλές ομιλίες του, ο Ισπανός έχει μιλήσει με θετικά λόγια για τη στάση των παικτών που δεν είναι στο βασικό ροτέισον και την συμπεριφορά τους στις προπονήσεις.

Σχετικές ειδήσεις