ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία 2-0: «Έλαμψε» ο Κωνσταντέλιας στο φιλικο τεστ πριν τη Γαλλία

Εθνική Ελλάδας Γιάννης Κωνσταντέλιας
Intime News

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Η Εθνική επικράτησε 2-0 των «All Whites», με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να έχει την πρώτη μεγάλη βραδιά με το εθνόσημο, τέσσερις ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Γαλλία στην «OPAP Arena», για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ήταν μια εμφάνιση «δήλωση» για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ, το «άστρο» του οποίου άρχισε πλέον να λάμπει και με τη «γαλανόλευκη».

Ο Κωνσταντέλιας σημείωσε το 1-0 στο 10ο λεπτό, έπειτα από ωραία σέντρα – σουτ, που ξεγέλασε άπαντες. Επίσης, δημιούργησε κι αρκετές ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, ώστε να σημειώσουν περισσότερα γκολ.

Αυτός που έκανε το 2-0 ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ, μετά από απόκρουση του Γουντ κι έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, στο 29ο λεπτό.

Γενικότερα, η Ελλάδα ήταν πολύ καλή, με τον Μπακασέτα να έχει δοκάρι, μόλις στο 6’, αλλά κι άλλες στιγμές για να πετύχει περισσότερα γκολ. Μετά την ανάπαυλα, ο ρυθμός έπεσε κι οι αξιοσημείωτες στιγμές ήταν λίγες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υποδεχθεί τη Γαλλία στην «OPAP Arena» την Τρίτη (21/11), στον τελευταίο αγώνα της για τα προκριματικά του Euro 2024.

Διαιτητής: Λούκα Σίμπελι (Ελβετία)
Κίτρινες: Κουρμπέλης
ΕΛΛΑΔΑ (Γκουστάβο Πογιέτ): Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης (70’ Μπουχαλάκης) Μάνταλος (90’ Τζαβέλλας), Μπακασέτας (70’ Γαλανόπουλος), Κωνσταντέλιας (58’ Φούντας), Μασούρας (58’ Πέλκας), Γιακουμάκης (57’ Παυλίδης).
ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (Ντάρεν Μπάζλεϊ): Μ. Γουντ, Μπάιντον (83’ Σούρμανς), Σμιθ, Κακάτσε, Σινγκ (62’ Τζαστ), Στάμενιτς, Πέιν, Γκάρμπετ (71’ Καμπνές), Μπελ (71’ Λούις), Κ. Γουντ (46’ Γουέιν), ΜακΚόουατ (83’ Μάτα)

ΤΑ HIGHLIGHTS

Σχετικές ειδήσεις