ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λίβερπουλ: Πήρε την οικογένεια του Λουίς Ντίαζ με ιδιωτικό τζετ από την Κολομβία

Λίβερπουλ: Πήρε την οικογένεια του Λουίς Ντίαζ με ιδιωτικό τζετ από την Κολομβία

Κάτω από άκρα μυστικότητα η Λίβερπουλ ναύλωσε ιδιωτικό τζετ για να μεταφέρει την οικογένεια του Λουίς Ντίαζ στην Αγγλία, ώστε να περάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα.

Στο Λίβερπουλ μετακομίζει προσωρινά η οικογένεια του Λουίς Ντίαζ, μετά την απαγωγή του πατέρα του Κολομβιανού ποδοσφαιριστή. Αυτό τουλάχιστον, αναφέρουν ΜΜΕ της πατρίδας τους, ρεπορτάζ που αναμεταδίδουν και αγγλικά Μέσα, με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, να ναυλώνει ιδιωτικό αεροσκάφος για τη μεταφορά τους, μετά τη συγκλονιστική νίκη της εθνικής επί της Βραζιλίας.

Την είδηση επιβεβαιώνει και ο ατζέντης του 26χρονου εξτρέμ, λέγοντας πως η σύζυγος, η κόρη, οι γονείς και τα αδέρφια του ταξίδεψαν τα ξημερώματα της Κυριακής (19/11) στη Βρετανία προκειμένου να είναι ασφαλείς και να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Μετά την απαγωγή των γονιών του από τον Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό, άρχισε να ακούγεται ως φήμη η η πιθανότητα να εγκαταλείψει οριστικά την Κολομβία η οικογένεια του Λουίς Ντίαζ, ωστόσο προς το παρόν αναφέρουν πως θα βρεθούν στην Αγγλία μόνο για τις γιορτές και δεν θα αφήσουν την πόλη Mπαρανκίλα, στην οποία πάντοτε ζούσαν.