ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βίντεο με τον μεθυσμένο παίκτη του Άρη - Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τον «τελικό» της Τσεχίας

Βίντεο με τον μεθυσμένο παίκτη του Άρη - Τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τον «τελικό» της Τσεχίας

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς του Άρη και δύο συμπαίκτες του στη Τσεχία παραβίασαν τον εσωτερικό κανονισμό της εθνικής ομάδας και τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από τον σπουδαίο αγώνα με τη Μολδαβία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Γιάκουμπ Μπράμπετς, ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που αποδεσμεύτηκαν άμεσα από την εθνική Τσεχίας λόγω παραβίασης του εσωτερικού κανονισμού.

Συγκεκριμένα, όπως παραδέχθηκε και η ομοσπονδία της χώρας, οι τρεις ποδοσφαιριστές ξενύχτησαν το βράδυ του Σαββάτου (18/11), καταναλώνοντας σημαντική ποσότητα αλκοόλ. Πέρα από τον στόπερ της ελληνικής ομάδας, μαζί του ήταν ο Βλαντιμίρ Κουφάλ της Γουέστ Χαμ και ο Γιαν Κούσχτα της Σπάρτα Πράγας.

Οι τρεις τους αποφάσισαν να διασκεδάσουν σε ένα νυχτερινό κέντρο και να τα πιουν μέχρι το πρωί, με τον Μπράμπετς, μάλιστα, να φαίνεται να μην μπορεί να προσανατολιστεί σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρουν στη Τσεχία, με το που επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, άπαντες μπορούσαν να μυρίσουν το αλκοόλ πάνω στους τρεις παίκτες. Ετσι, ο στόπερ του Άρη και οι Κουφάλ και Κούσχτα μάζεψαν τα πράγματά τους και αποχώρησαν από την αποστολή της Τσεχίας.

«Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς», τόνισε ο προπονητής Γιάροσλαβ Σιλχάβι, ενώ ο τιμ μάνατζερ, Τόμας Πέσιρ, πρόσθεσε: «Τα παιδιά ζήτησαν συγγνώμη, αλλά δεν πήραμε συγκεκριμένη εξήγηση για το από πού προήλθε η παρόρμηση για αυτό που έκαναν».

Οι Τσέχοι αντιμετωπίζουν σήμερα (20/11) τη Μολδαβία στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2024. Η αναμέτρηση είναι «τελικός» αφού το αποτέλεσμα θα κρίνει την πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η Τσεχία βρίσκεται στη δεύτερη θέση του τέταρτου ομίλου με 12 βαθμούς, με τους Μολδαβούς να είναι πίσω τους με 10 πόντους.