ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: «Τρέλα» Μελισσανίδη για Αλμέιδα - Οι ατάκες για πρωτάθλημα, πώληση Λιβάι και τα σχέδιά του

ΑΕΚ: «Τρέλα» Μελισσανίδη για Αλμέιδα - Οι ατάκες για πρωτάθλημα, πώληση Λιβάι και τα σχέδιά του
Intime

ΑΕΚ: Ευχαριστημένος από τα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού μέσα στο γήπεδο της Ένωσης εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε και για τον Ματίας Αλμέιδα που έχει τα «κλειδιά» του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ έδωσε το «παρών» το Σάββατο (18/11) στα εγκαίνια του Μουσείου και στο περιθώριο της εκδήλωσης, είχε μία μικρή συνομιλία με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Live Sport» ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας αναφέρθηκε στα επόμενα σχέδιά του, με το Μουσείο της ΑΕΚ, αλλά και τα αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου, ενώ ακόμα αναφέρθηκε και στον Ματίας Αλμέιδα, τον Λιβάι Γκαρσία αλλά και το φετινό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε για:

Το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού: «Θέλω να γίνονται όλα τέλεια. Μου αρέσει η τελειότητα. Κι αν τρελαθήκατε με το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, με το Μουσείο της ΑΕΚ θα πάθετε την πλάκα σας. Προχωράμε. Σε δύο μήνες θα είναι έτοιμο».

Τις σκέψεις του για τα αγάλματα των Νεστορίδη και Παπαϊωάννου: «Έχω παραγγείλει δύο μεγάλα σιδερένια αγάλματα, σαν αυτά που έχουν στην Αγγλία. Θα είναι του Νεστορίδη και του Παπαϊωάννου, και θα τα βάλω έξω από το γήπεδο, στους καταρράκτες. Αυτό είναι ιστορία, να τους βλέπει όλος ο κόσμος. Και η πλατεία (του αετού) μού αρέσει έτσι όπως έχει γίνει. Να τη χαίρεται ο κόσμος».

Το ελληνικό πρωτάθλημα: «Έχουμε την καλύτερη ομάδα, έχω εμπιστοσύνη σε όλους, δεν φοβόμαστε κανέναν. Όλοι ασχολούνται με εμάς. Έχουν τρελαθεί που το πρωτάθλημα παίζεται στα ίσια. Εμείς αυτό το πρωτάθλημα θέλουμε, στα ίσια, αυτή είναι η ΑΕΚ».

Τον Ματίας Αλμέιδα: «Είναι τεράστιος προπονητής και άνθρωπος. Με κέρδισε από την πρώτη συνέντευξη που έκανα μαζί του για να τον πάρω στην ΑΕΚ. Τον αγαπάνε όλοι οι παίκτες. Του έχω δώσει τα κλειδιά. Του έχουμε κάνει ένα μεγάλο συμβόλαιο. Τον θέλουμε κοντά μας».

Τον Λιβάι Γκαρσία και τις προτάσεις που είχε δεχθεί: «Μου έδιναν 21,5 εκατ. ευρώ για το 60% (σ.σ.: το υπόλοιπο 40% το έχει η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και ο μάνατζερ του παίκτη). Αλλά δεν ήθελα να τον πουλήσω. Είναι παικταράς, τον ήθελα εδώ, να τον χορτάσω, να τον ξεζουμίσω».

Τα οικονομικά της ΠΑΕ: «Η ΑΕΚ έχει μπάτζετ αυτή τη στιγμή 42 εκατ. ευρώ και έσοδα 45 εκατ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζω την Ευρώπη και το αν θα γίνει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή».

Σχετικές ειδήσεις