ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανία: Στη φυλακή Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Άγιαξ για σεξουαλική επίθεση στην κόρη του

Ισπανία: Στη φυλακή Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Άγιαξ για σεξουαλική επίθεση στην κόρη του
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το Επαρχιακό Δικαστήριο της Μάλαγα επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών στον Ταρίκ Ουλίντα, πρώην πρωταθλητή Ευρώπης με τον Άγιαξ και συμπαίκτη του Βασίλη Τσιάρτα στη Σεβίλλη, για σεξουαλική επίθεση στην 6χρονη κόρη του.

Σοκ σε Ισπανία και Ολλανδία με την είδηση της φυλάκισης του Ταρίκ Ουλίντα για 2,5 χρόνια, καθώς κρίθηκε ένοχος για σεξουαλική επίθεση στην κόρη του, το 2011, όταν αυτή ήταν 6 ετών.

Το δικαστήριο επέβαλε επίσης εποπτευόμενη αποφυλάκιση για τέσσερα χρόνια και δύο μήνες, εκτός από τους περιορισμούς για διατήρηση απόστασης και επικοινωνίας με το θύμα.

Η ποινή επιβεβαιώνει ότι το 2011 ο παίκτης ενεπλάκη σε επεισόδιο με την κόρη του, κατηγορούμενος για επίθεση σε μια πράξη που συγκλόνισε την Ολλανδία.

Η εφημερίδα De Telegraaf αποκάλυψε αυτή την υπόθεση που προκάλεσε σάλο στον κόσμο του ποδοσφαίρου, λέγοντας πως ο Ουλίντα «έπεσε στο κρεβάτι με την κόρη του, την αγκάλιασε και της επιτέθηκε».

Αναφέρει επίσης τα προηγούμενα νομικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο πρώην ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ισπανία, όπου κατηγορήθηκε για απάτη.

Ο Ουλίντα, γεννημένος στην Ολλανδία και καταγωγή από το Μαρόκο, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άγιαξ, με τον οποίο κατέκτησε το Champions League το 1995, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ κόντρα στην ΑΕΚ στη νίκη με 2-0 στο Άμστερνταμ. Στη συνεχεία μεταγράφηκε στη Σεβίλλη όπου έπαιξε μαζί με τον Βασίλη Τσιάρτα.