ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Συγκλόνισε ο μικρός Γιάννης - «Μην φοβάστε να πάτε γήπεδο με το χρώμα της ομάδας σας»

Βραβεία ΠΣΑΠΠ: Συγκλόνισε ο μικρός Γιάννης - «Μην φοβάστε να πάτε γήπεδο με το χρώμα της ομάδας σας»
Intime

Ανατριχιαστική στιγμή κατά τη βράβευση των αδερφών Ευθύμη και Γιάννη Παπαστεφανάκη από τον ΠΣΑΠΠ για το μήνυμα αλληλεγγύης που έστειλαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο κατά τον περσινό τελικό κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, φίλαθλος του ΠΑΟΚ με κινητικά προβλήματα και μέλος στο τμήμα στίβου των «ασπρόμαυρων» συγκλόνισε για μια ακόμα φορά με τα λόγια του το πανελλήνιο.

Κατά τη βράβευσή του, μαζί με τον αδερφό του από τον ΠΣΑΠΠ ανέφερε με τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του: «Αυτό που έζησα στο Πανθεσσαλικό ήταν πολύ ωραίο, χάρηκα πάρα πολύ γιατί πήγα να πάρω μία φανέλα για τον αδερφό μου και ήταν αφορμή για να γνωρίσω από κοντά τους παίκτες της ΑΕΚ».

Και πρόσθεσε κάνοντας τους πάντες να συγκινηθούν: «Ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία για μένα και θα ήθελα να πω στους φιλάθλους να μην φοβούνται να πηγαίνουν στο γήπεδο με το χρώμα της δικής τους ομάδας».

Από τη μεριά του, ο αδερφός του και φίλος της ΑΕΚ, Ευθύμης Παπαστεφανάκης τόνισε: «Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι εδώ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠΠ για την τιμή που μας έκανε να μας βραβεύσει και την οικογένειά μου».