ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατζούν Ιλιτζαλί: Προχωρά η πώληση του Βόλου στον Mr Survivor - Η βασική λεπτομέρεια που απομένει

Ατζούν Ιλιτζαλί: Προχωρά η πώληση του Βόλου στον Mr Survivor - Η βασική λεπτομέρεια που απομένει

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η διαπραγμάτευση του Ατζούν Ιλιτζαλί με τον Αχιλλέα Μπέο για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Βόλος. 

Πολύ κοντά στην εμπλοκή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών ομάδας από τη Super League.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον Βόλο, με δημοσίευμα του sdna.gr να αναφέρει πως ο Τούρκος παραγωγός αναμένεται να δώσει ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ μετά από συζητήσεις με τον Αχιλλέα Μπέο, προκειμένου να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο του συλλόγου.

Όπως τονίζεται, υπάρχει αισιοδοξία από την πλευρά του Mr. Survivor πως το deal θα ολοκληρωθεί το προσεχές διάστημα.

Οι συνεργάτες του Ατζούν ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες του 54χρονου επιχειρηματία, ο οποίος είχε συνδέσει πρόσφατα με δηλώσεις του αυτή την κίνηση με την αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα Χαλ, της οποίας είναι ιδιοκτήτης και επιχειρεί να επιστρέψει μετά από μια επταετία στην Premier League.

Σκοπός της τουρκικής πλευράς είναι ο Βόλος να αποτελέσει «δορυφόρο» για την ομάδα της Championship τοποθετώντας στον σύλλογο της Μαγνησίας ταλέντα, αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν χωρούν στο ρόστερ της Χαλ προκειμένου να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν μελλοντικά από τις «Τίγρεις».

Ωστόσο, βασική προϋπόθεση για να σφραγιστεί το deal είναι να ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος από τους υποψήφιους επενδυτές προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» για την μεταβίβαση των μετοχών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί σκοπεύει να ταξιδέψει για δεύτερη φορά με προορισμό τον Βόλο σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ σύμφωνα με το πλάνο εμπλοκή στο νέο πρότζεκτ αναμένεται να έχουν και μέλη της διοίκησης της αγγλικής Χαλ.