ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Αλ Χιλάλ διέλυσε την Αλ Νασρ κι ο CR7 έστελνε φιλάκια λόγω... Μέσι (vids)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Αλ Χιλάλ διέλυσε την Αλ Νασρ κι ο CR7 έστελνε φιλάκια λόγω... Μέσι (vids)
Screenshot

Η ασταμάτητη Αλ Χιλάλ σάρωσε με 3-0 της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και έκανε βήμα τίτλου στη Σαουδική Αραβία, με τον CR7 να ανταποδίδει την ειρωνεία της εξέδρας.

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το ντέρμπι της Αλ Χιλάλ με την Αλ Νασρ, με τους γηπεδούχους να επικρατούν άνετα με 3-0 σε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς ανέβηκε στο +7 από το σύνολο του Κριστιάνο Ρονάλντο και έκανε αποφασιστικό βήμα τίτλου.

Η Αλ Χιλάλ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο 64ο λεπτό. Ο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα, ωστόσο το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ καθώς ήταν οφσάιντ.

Ο χρόνος περνούσε και το 1-0 φαινόταν πως θα ήταν το τελικό σκορ, όμως στο τέλος η Αλ Χιλάλ ξέσπασε. Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς βρήκε δίχτυα στο 90' και έκανε το 2-0, ενώ ο Σέρβος στράικερ με εντυπωσιακή ενέργεια «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και σκόραρε για το τελικό 3-0 στο 92'.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρα από τους αντίπαλους παίκτες είχε να αντιμετωπίσει και τους φιλάθλους οι οποίοι δεν σταμάτησαν να φωνάζουν το όνομα του Λιονέλ Μέσι για να τον πικάρουν.

Η απάντησή του ήταν να στείλει φιλάκια στους οπαδούς της Αλ Χιλάλ μετά το τέλος του αγώνα και να κάνει παράπονα στους γηπεδούχους.

Σχετικές ειδήσεις