ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Παναιτωλικός - Κηφισιά 3-0: Πήρε ανάσα και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας

Super League, Παναιτωλικός - Κηφισιά 3-0: Πήρε ανάσα και ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας

Σπουδαία νίκη για τον Παναιτωλικό, ο οποίος ήταν κυρίαρχος κόντρα στην Κηφισιά, επικράτησε 3-0 και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της Super League.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς στο Αγρίνιο, σε αναμέτρηση για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έφτασε στην ευρεία νίκη χάρη στα γκολ των Ζοάο Πέδρο (45’+1’ πέναλτι), Φρεντερίκο Ντουάρτε (61’) και Μπρούνο Ντουάρτε (78’) και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση, ξεπερνώντας την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, η οποία προβλημάτισε με την εμφάνισή της.

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ όταν μετά από φάση διαρκείας και προσπάθεια του Πέρες, ο Ανόρ Χουάνπι μπήκε στην περιοχή και προτού πλασάρει ανατράπηκε από τον Μπαρμπόσα. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ζοάο Πέδρο που «έγραψε» το 1-0.

Στο 61' ο Ντουάρτε με εξαιρετική καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Τορεχόν από τα αριστερά έκανε το 2-0.

Για να έρθει στο 78’ το 3-0 για τους Αγρινιώτες από στημένη φάση. Στο φάουλ του Χουάνπι, ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε με το πόδι την πρώτη προσπάθεια του Μπρούνο Ντουάρτε, αλλά στην επαναφορά ο 29χρονος Αργεντινός με δυνατό πλασέ βρήκε δίχτυα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Μπρ. Ντουάρτε, Μλάντεν (88’ Στάγιτς), Τορεχόν, Λιάβας (88’ Μαυρίας), Πέρες (57’ Μπαλντασάρα), Χατζηθεοδωρίδης (82’ Ντίαζ), Χουάνπι (83’ Ξενιτίδης), Ζοάο Πέδρο, Φρ. Ντουάρτε.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Αναγνωστόπουλος, Πέιος (35’ Αντούνες), Πρίτσας (46’ Ιλιεφ), Βαφέας, Λαντρ, Μπαρμπόσα (56’ Οζέγκοβιτς), Μπιφουμά (69’ Αντερέγκεν), Ιπαλίμπο, Τεττέη, Μασούρας, Γκόμπελιτς (69’ Παρράς).