ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Βόλος – Ολυμπιακός: Επεισόδια και διακοπή στο Πανθεσσαλικό - Αποπνικτική η ατμόσφαιρα

Super League, Βόλος – Ολυμπιακός: Επεισόδια και διακοπή στο Πανθεσσαλικό - Αποπνικτική η ατμόσφαιρα
EUROKINISSI

Super League: Σε διακοπή οδηγήθηκε η αναμέτρηση, Βόλος – Ολυμπιακός, λόγω επεισοδίων μεταξύ των «ερυθρόλευκων» οπαδών και της αστυνομίας.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τάσος Παπαπέτρου διέκοψε το ματς, καθώς προκλήθηκε μεγάλη ένταση.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού άρχισαν να πετούν καθίσματα προς τα ΜΑΤ που μπήκαν μέσα στο γήπεδο. Η ένταση εντάθηκε κι άρχισαν να ακούγονται εκρήξεις, πιθανότατα από χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η CosmoteTV, η οποία δεν έδειξε εικόνες από τα επεισόδια, υπήρξαν οπαδοί που επιχείρησαν να προσεγγίσουν τους πάγκους τον δύο ομάδων.

Ο Παπαπέτρου συγκέντρωσε τους παίκτες στην περιοχή του Βόλου, σε μια προσπάθεια να τους προστατεύσει, με αρκετούς εξ αυτών να κάνουν νόημα προς τις οικογένειες τους να φύγουν από τα επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Η αστυνομική παρουσία έγινε ακόμα πιο ισχυρή, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να συνεχίζουν τη ρίψη αντικειμένων και φωτοβολίδων. Λίγο αργότερα, έγινε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική και τους ποδοσφαιριστές να αποχωρούν για τα αποδυτήρια.

Όπως ανέφερε η CosmoteTV, μάλιστα, ο Κόστιτς μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα με την όραση του, εξαιτίας της αποπνικτικής ατμόσφαιρας.

Υπάρχει περιθώριο μίας ώρας για να αποφασιστεί εάν θα συνεχιστεί το παιχνίδι ή όχι.

Σχετικές ειδήσεις