ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Δε «Χ»άρηκε κανείς με την ισοπαλία

Super League, Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Δε «Χ»άρηκε κανείς με την ισοπαλία

Super League: Παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα μετά το μεταξύ τους 1-1 στο Περιστέρι – Ρομπάιγ και Εραμούσπε (πεν.) οι σκόρερ.

Ακόμη ένα ματς που Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα μένουν μακριά απ’ τη νίκη. Οι δύο ομάδες για τη 13η αγωνιστική της Super League, έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι. Αποτέλεσμα που δεν επιτρέπει σε κανέναν να χαρεί, καθώς ήθελαν τους βαθμούς της νίκης για να ξεφύγουν απ’ τα χαμηλά… πατώματα της βαθμολογίας.

Παρά την ισοπαλία, το ματς είχε ρυθμό και ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν εξαιρετικό ημίωρο με σημαντικές φάσεις στην αρχή του ματς, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και προηγήθηκαν, αλλά στο τέλος ένα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Ο Ριένστρα ήταν αυτός που είχε την πρώτη φάση στο ματς, όταν βρέθηκε απέναντι στον Τσιντώτα στο 11ο λεπτό αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Παμλίδης και ο Σόρια αστόχησαν στις επόμενες προσπάθειες του ΠΑΣ Γιάννινα, λίγο πριν το 20λεπτο.

Η κυριαρχία της ομάδας των Ιωαννίνων συνεχίστηκε και στο 34’ ο Παμλίδης βρέθηκε απέναντι στον Τσιντώτα χωρίς να καταφέρει να σκοράρει! Ο Ατρόμητος έκανε αισθητή την παρουσία του στο 40’, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία.

Οι Περιστεριώτες βρήκαν χώρο και βγήκαν ωραία στην κόντρα, με τον Βέργο να τελειώνει την φάση και τον Κλέιμαν να κρατά το μηδέν για την ομάδα του. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος χωρίς σκορ.

Ο Κούεν στο 50’ μετά από ωραία ενέργεια έστειλε την μπάλα λίγο άουτ στην πρώτη φάση του δευτέρου μέρους. Τέσσερα λεπτά μετά ο Καμαρά σούταρε στέλνοντας την μπάλα εκτός εστίας. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη φάση στο 59’.

Ο Καμαρά σούταρε ξανά με τον Κλέιμαν να σώζει, στην επαναφορά ο Ντε Μποκ προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ κράτησε το μηδέν εντυπωσιακά!

Το σκορ άνοιξε τελικά στο 64’. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα για το 1-0, όταν πίεσαν ψηλά και ο Ρομπάιγ έκλεψε την μπάλα, βγήκε τετ α τετ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με το ματς να μπαίνει στο τελευταίο του δεκάλεπτο, ο Ατρόμητος είχε τη μεγάλη φάση για να «καθαρίσει» τη νίκη. Ο Έρλινγκμαρκ μέσα απ’ την περιοχή έκανε το σουτ, όμως πάνω στη γραμμή σχεδόν έδιωξε ο Παντελάκης σώζοντας το γκολ.

Στο 83ο λεπτό, οι Γιαννιώτες κέρδισαν πέναλτι. Ο Λεό έφυγε στο χώρο, με τον Ντε Μποκ να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι. Τέσσερα λεπτά μετά ο Εραμούσπε ανέλαβε την εκτέλεση για το 1-1 του ΠΑΣ!

Το ματς μπήκε στις καθυστερήσεις με την ομάδα των Ιωαννίνων στο δεύτερο λεπτό του έξτρα χρόνου να χάνει σημαντική ευκαιρία για την ανατροπή, όταν η κεφαλιά του Γκάρο πέρασε λίγο άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι απείλησαν με την κεφαλιά του Βέργου να φεύγει εκτός.

Το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1, με τον Ατρόμητο να πηγαίνει στους 12 βαθμούς και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους 8, με τις δύο ομάδες να μένουν χαμηλά στη βαθμολογία.

Διαιτητής: Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας)

Κίτρινες: Καμαρά, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Βέργος – Ροσέρο, Παντελάκης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ιλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Γκονζάλες (80’ Ερλινγκμαρκ), Κούντε, Καμαρά, Ρομπάιγ (88’ Γιουμπιτάνα), Κουέν (68’ Ντιρκς), Βέργος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα (90’+1’ Τζίνο), Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίμας (71’ Γκάρο), Μπαλάν (71’ Μπατίστ).