ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Στον «αέρα» η 14η αγωνιστική – Δηλώνουν κώλυμα οι διαιτητές

Super League: Στον «αέρα» η 14η αγωνιστική – Δηλώνουν κώλυμα οι διαιτητές

Super League: Οι διαιτητές της «μεγάλης» κατηγορίας αποφάσισαν να δηλώσουν κώλυμα για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου, διαμαρτυρόμενοι για τις απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου.  

Ο διαιτητής του αγώνα Βόλος - Ολυμπιακός κατήγγειλε στην αστυνομία και την ΚΕΔ σοκαριστικές απειλές για τον ίδιο και την οικογένειά του.

«Θα σε σκοτώσουμε. Και εσένα και τη γυναίκα σου και το παιδί σου και τον πατέρα σου. Όπου και να πάτε θα σας βρούμε και θα σας θάψουμε», φέρονται να είναι ορισμένες από τις απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου.

Όλοι οι διαιτητές, διαμαρτυρόμενοι για το γεγονός, θα δηλώσουν κώλυμα ενόψει των αγώνων της 14ης αγωνιστικής, μέσω επιστολής που θα στείλουν στην ΚΕΔ. Οι ρέφερι αναφέρουν ότι «δεν αισθανόμαστε ασφαλείς», καθώς έχουν προηγηθεί πολλά περιστατικά, με πιο πρόσφατο τα γκαζάκια που έριξαν στο μαγαζί του Γκάμαρη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η απόφαση χαίρει καθολικής αποδοχής από τους ρέφερι της Super League, οι οποίοι αναμένουν να παρθούν τα κατάλληλα μέτρα κι από την Πολιτεία για την ασφάλειά τους.

Σχετικές ειδήσεις