ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Εκνευρισμένος ο Μαρινάκης μετά τη συντριβή της Νότιγχαμ - Ψάχνει νέο προπονητή

Premier League: Εκνευρισμένος ο Μαρινάκης μετά τη συντριβή της Νότιγχαμ - Ψάχνει νέο προπονητή
AP Photos

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε με 5-0 από τη Φούλαμ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχώρησε εκνευρισμένος από το γήπεδο και ψάχνει αντικαταστάτη του Στιβ Κούπερ.

Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα «διέλυσε» με 5-0 τη Νότιγχαμ Φόρεστ για την 15η αγωνιστική της Premier League, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να αγωνίζεται βασικός για τους φιλοξενούμενους.

Ο μεγαλομέτοχος της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο «Κρέιβεν Κότατζ» προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα ήθελε. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ αποχώρησε από το γήπεδο αρκετά λεπτά πριν τη λήξη του.

Και από ότι φαίνεται ήταν πολύ εκνευρισμένος με όσα είδε, καθώς σύμφωνα με ανάρτηση οπαδού της Φούλαμ στο Χ (πρώην Twitter), η διαπίστευσή του βρέθηκε πεταμένη μέσα σε ένα θάμνο αυλής σπιτιού ακριβώς έξω από το γήπεδο.

Παράλληλα, δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι ο Στιβ Κούπερ (στη φωτογραφία) αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Νότιγχαμ.

Η πηγή της εφημερίδας αναφέρει ότι «πιθανοί αντικαταστάτες του είναι ο Ζουλέν Λοπετέγκι, μια περίπτωση που αρέσει πολύ στον Βαγγέλη Μαρινάκη και είναι ελεύθερος, αλλά και ο Μάρκο Σίλβα που εργάζεται αυτή τη στιγμή στη Φούλαμ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026».

Σημειώνεται, ωστόσο, πως ο Πορτογάλος κόουτς είχε καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στο παρελθόν.

Σχετικές ειδήσεις