ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Κόκκινο» και για τις σουίτες στα «κεκλεισμένων των θυρών» από Βρούτση

Super League: «Κόκκινο» και για τις σουίτες στα «κεκλεισμένων των θυρών» από Βρούτση
Eurokinissi

Super League: Την… απάντησή του αναφορικά με τη δυνατότητα ανοίγματος των σουιτών στις αναμετρήσεις που θα γίνονται «κεκλεισμένων των θυρών», ελέω του μέτρου κατά της βίας, έδωσε ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού προχώρησε στην διευκρίνηση για τα όσα θα ισχύσουν στην περίοδο που θα είναι σε ισχύ το μέτρο για την αντιμετώπιση της βίας με τις αναμετρήσεις της Super League να διεξάγονται χωρίς την παρουσία οπαδών.

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή προχώρησε στην εν λόγω ερώτηση, έπειτα από το αίτημα πολλών ΠΑΕ αναφορικά με τον χώρο των σουιτών και κατά πόσο μπορούν αυτές να φιλοξενήσουν φιλάθλους, με την απάντηση του Γιάννη Βρούτση να είναι αρνητική.

«Σας ενημερώνω ότι κατά τον χρόνο διεξαγωγής μίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, οι σουίτες μίας αθλητικής εγκατάστασης (γηπέδου) αποτελούν αναμφίβολα μέρος των εξεδρών του γηπέδου, επομένως εφαρμόζεται και στους χώρους αυτούς η από 11/12/2023 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Α' 203) και απαγορεύεται η παρουσία θεατών», ανέφερε σχετικά.

Σχετικές ειδήσεις