ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκαρδιστικό βίντεο με Τσιμίκα και Σαλάχ - Μπασκετική μονομαχία και επικές απαντήσεις σε κουίζ (vid)

Ξεκαρδιστικό βίντεο με Τσιμίκα και Σαλάχ - Μπασκετική μονομαχία και επικές απαντήσεις σε κουίζ (vid)

Κώστας Τσιμίκας και Μο Σαλάχ σε ένα 12λεπτο βίντεο της Λίβερπουλ με πολύ γέλιο και απίθανες ατάκες. 

Ο Κώστας Τσιμίκας κι ο Μο Σαλάχ είναι πολύ καλοί φίλοι και το απέδειξαν για μια ακόμα φορά σε ένα υπέροχο και ξεκαρδιστικό επεισόδιο της σειράς «Bezzies» που ανεβάζει η Λίβερπουλ στο κανάλι της στο Youtube.

Ο Έλληνας διεθνής μαζί με τον Αιγύπτιο σταρ μίλησαν για το πώς ξεκίνησε η φιλία τους, ενώ προσέφεραν άφθονο γέλιο, παίζοντας το παιχνίδι ερωτήσεων, αλλά και έναν διαγωνισμό σουτ στο μπάσκετ.

«Τον συνάντησα στο αεροδρόμιο, την πρώτη του ημέρα στην ομάδα. Πήραμε το ίδιο αεροπλάνο, πήγαμε στην προετοιμασία κι είχαμε μία σύνδεση. Απλά μιλήσαμε κι είναι ένας υπέροχος τύπος. Ναι, δεν είναι εύκολο να τον αντιμετωπίσεις, αλλά ξέρω πώς να το χειριστώ αυτό», ανέφερε αρχικά ο Σαλάχ για τη φιλία του με τον Τσιμίκα.

Από την πλευρά του ο Έλληνας άσος της Λίβερπουλ είπε: «Προφανώς δεν είναι φίλος μου, είναι ο ψυχολόγος μου. Ταξιδέψαμε στο Μόναχο και μετά έπρεπε να ταξιδέψουμε οδικώς δύο ώρες μαζί, οπότε είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο να τα πούμε. Είναι πολύ ευτυχισμένος που με γνώρισε οπότε θα αφήσω εκείνον να μιλήσει».

Στη συνέχεια οι δύο ποδοσφαιριστές έπαιξαν ένα παιχνίδι ερωτήσεων, με τις απαντήσεις τους να προσφέρουν άφθονο γέλιο, αλλά και έναν ξεκαρδιστικό διαγωνισμό σε σουτ στο μπάσκετ.

Δείτε ποιος βγήκε νικήτης στο παρακάτω βίντεο: