ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κώστας Νεστορίδης: «Φεύγω χορτασμένος από δόξα κι αγάπη» - Τα συγκλονιστικά τελευταία λόγια του

Κώστας Νεστορίδης ΑΕΚ
Intime News

Κώστας Νεστορίδης: Ο Γιώργος Νεστορίδης μετέφερε τα τελευταία συγκλονιστικά λόγια του πατέρα του και θρύλου της ΑΕΚ.

Ο «Νέστορας» έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης (12/12), σκορπώντας θλίψη σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Νεστορίδης ήταν μια από τις μεγαλύτερες μορφές, όχι μόνο της ΑΕΚ, αλλά του αθλήματος στη χώρα μας, μένοντας στην ιστορία για τη μεγάλη εκτελεστική του δεινότητα. Αποτέλεσε συνώνυμο της «Ένωσης» και μάλιστα είναι μια από τις τέσσερις θρυλικές μορφές που υπάρχουν στους τέσσερις «πυλώνες» στην «OPAP Arena».

Η Νεκρώσιμος Ακολουθία της τεράστιας μορφής του αθλήματος στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (16/12) στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας πλησίον του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από τις 11 το πρωί, η σωρός του Κώστα Νεστορίδη έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι την Νεκρώσιμη Ακολουθία, ενώ η ταφή θα γίνει κατόπιν στο Κοιμητήριο της Καλλιθέας.

Ο γιος του μύθου της ΑΕΚ, Γιώργος Νεστορίδης, με ανάρτηση του στα social media, γνωστοποίησε τα τελευταία συγκλονιστικά λόγια του πατέρα του. Αναλυτικά: «Εγώ λοιπόν σάς χαιρετώ και θα σας βλέπω από ψηλά… Φεύγω Νταμπλούχος… Χορτασμένος από δόξα και αγάπη… Έζησα το όνειρο τής επιστροφής στο σπίτι μας… Θα είμαι μέσα σέ κάθε αγώνα (Το φρόντισε Ό Πρόεδρος μας!!) Πάω να κάνω δίδυμο με τον φίλο μου τον Μίμη… να θυμηθούμε τα παλιά… τον Κέρβερο Στέλιο και που και που θα μας λέει και κανά τραγούδι Ο Στελαρας …… Αντίο Σας ευχαριστώ για την αγάπη πού μου δώσατε τόσα χρόνια απλόχερα.!!».

Σχετικές ειδήσεις