ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League: Μία ακόμα «μάχη» Ρόμα με Φέγενορντ - Όλα τα ζευγάρια των play offs στα νοκ άουτ

Europa League: Μία ακόμα «μάχη» Ρόμα με Φέγενορντ - Όλα τα ζευγάρια των play offs στα νοκ άουτ
EPA/ETTORE FERRARI, ΑΜΠΕ

Europa League: Μία… κλασική «μάχη» των τελευταίων ετών στα ευρωπαϊκά Κύπελλα προέκυψε από την κλήρωση των play offs στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, μια και η Ρόμα θα αντιμετωπίσει τη Φέγενορντ.

Το γνώριμο… ζευγάρι των Ολλανδών κόντρα στους Ιταλούς ξεχωρίζει από την κλήρωση για τα play offs στα νοκ άουτ του Europa League. Οι Ρόμα και Φέγενορντ θα αναμετρηθούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, έπειτα από τη «μάχη» που έδωσαν στον τελικό του Europa Conference League τη σεζόν 2021-’22 αλλά και τις αναμετρήσεις για τα προημιτελικά την περσινή αγωνιστική περίοδο στο Europa League.

Οι δύο ομάδες θα παλέψουν για μία θέση στη φάση των «16» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έλαβε χώρα στα κεντρικά της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

Παράλληλα, έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ζευγάρι της Μίλαν με τη Ρεν, που μετείχε στον όμιλο του Παναθηναϊκού, αλλά και αυτό της Σαχτάρ Ντόνετσκ με την Μαρσέιγ, που προέρχεται από τον όμιλο της ΑΕΚ. Τέλος, η Φράιμπουργκ, που προκρίθηκε από το γκρουπ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει τη Λανς.

Συνοπτικά, τα ζευγάρια των play offs στα νοκ άουτ:

Φέγενορντ

Ρόμα

Μίλαν

Ρεν

Λανς

Φράιμπουργκ

Γιουνγκ Μπόις

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Μπενφίκα

Τουλούζ

Μπράγα

Καραμπάγκ

Γαλατάσαραϊ

Σπάρτα Πράγας

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Μαρσέιγ

Οι πρώτες αναμετρήσεις στη φάση των play offs των νοκ άουτ του Europa League, θα διεξαχθούν την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς, μία εβδομάδα αργότερα, στις 22 του μηνός. Η κλήρωση για τη φάση των «16» θα γίνει την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Σχετικές ειδήσεις