ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραζιλία: Απολύεται ο προπονητής της «σελεσάο»

Βραζιλία: Απολύεται ο προπονητής της «σελεσάο»

Έξι μήνες πριν το Κόπα Αμέρικα η Εθνική Βραζιλίας διώχνει τον Φερνάντο Ντινίζ και αλλάζει προπονητή δείχνοντας να είναι σε κατάσταση πανικού.

Ο Αντσελότι είπε όχι. Ο Ζιντάν το ίδιο. Υπάρχουν φήμες για τον Μουρίνιο, όμως χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί. Η Εθνική ομάδα της Βραζιλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, είναι σε διαδικασία ανεύρεσης ενός σπουδαίου προπονητή για να την οδηγήσει. Όμως οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές και η Ομοσπονδία της χώρας μοιάζει να βρίσκεται σε πανικό.

Τα αποτελέσματα της «σελεσάο» δε βοηθούν κι έτσι έξι μήνες πριν το Κόπα Αμέρικα, η Εθνική Βραζιλίας απέλυσε τον προπονητή της. Ο Φερνάντο Ντίνιζ αποτελεί παρελθόν όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη χώρα. Με τον άμεσο αντικαταστάτη ουσιαστικά να έχει βρεθεί.

Όπως αποκαλύπτει η «O’ Globo», ο Ντοριβάλ Ζούνιορ της Σάο Πάολο αναμένεται να αναλάβει τις τύχες της «σελεσάο». Η οποία είναι σε δύσκολη περίοδο μετά τις ήττες από Ουρουγουάη, Κολομβία και Αργεντινή. Η απόφαση για αλλαγή προπονητή, είναι του προέδρου της Ομοσπονδίας, Εντνάλντο Ροντρίγκες, ο οποίος και επανήλθε στο πόστο του στη CBF.