ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Γκάζια» Καρβαλιάλ πριν το ντέρμπι της Super League – «Απαράδεκτη εικόνα»

Ολυμπιακός Κάρλος Καρβαλιάλ
Intime News

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έβαλε «γκάζια» στους «ερυθρόλευκους», μια ημέρα πριν το ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής στη Super League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στους παίκτες του αναφέρθηκε στην «απαράδεκτη εικόνα» στο ματς με τη Λαμία.

Όπως, είπε: «Η εικόνα της ομάδας ήταν απαράδεκτη. Δεν ήταν εμφάνιση Ολυμπιακού αυτή. Μπορούμε να χάσουμε ένα ματς εάν ο αντίπαλος είναι καλύτερος και εμείς παίξουμε καλά και προσπαθήσουμε. Στη Λαμία χάσαμε γιατί δεν παίξαμε. Δεν ήμασταν στο γήπεδο, δεν κάναμε τίποτα σωστά. Σας έδωσα τις ημέρες άδειας που θέλατε και τελικά είδα αυτή την απαράδεκτη εικόνα».

Επίσης, ο Καρβαλιάλ έδωσε το έναυσμα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, λέγοντας: «Να τα δώσουμε όλα απέναντι στην ΑΕΚ, να δείξουμε σε όλους ποια ομάδα εκπροσωπούμε. Θέλω να μου δείξετε ποιοι είστε. Δεν θα αφήσω να συνεχιστεί αυτή η εικόνα. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Πιστεύω ότι θα νικήσουμε το ντέρμπι. Καμία ομάδα δεν είναι καλύτερη από εμάς. Αλλά εάν νομίζετε ότι θα νικάτε όλα τα παιχνίδια εύκολα, ξεχάστε το. Όλες οι ομάδες που παίζουν με τον Ολυμπιακό θέλουν να μας νικήσουν. Δεν θα μας χαριστεί κανείς. Θέλουν να μας δουν κάτω».

Το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (7/1). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD.

Σχετικές ειδήσεις