ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παροξυσμός για τη Ρεάλ Μαδρίτης – Κασκόλ αξίας 2.000 ευρώ σε διάστημα μιας ώρας

Παροξυσμός για τη Ρεάλ Μαδρίτης – Κασκόλ αξίας 2.000 ευρώ σε διάστημα μιας ώρας

Το παιχνίδι κυπέλλου της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Αραντίνα, έχει φέρει τεράστιο ενθουσιασμό στους γηπεδούχους που εξάντλησαν τα διαθέσιμα κασκόλ για την αναμέτρηση!

Τελικός Champions League, Μουντιάλ και Euro μαζί. Αυτό είναι για την πόλη της Αράντα Ντε Ντουέρο, το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα της περιοχής τους, η Αραντίνα, φιλοξενεί τη «βασίλισσα». Για ένα κλαμπ 4ης κατηγορίας των Ισπανικών πρωταθλημάτων, αποτελεί τεράστια τιμή και λόγο ενθουσιασμού. Ειδικά όταν η περιοχή φημίζεται για τη συμπάθειά της στους «μερένχες».

Το παιχνίδι κυπέλλου αποτελεί πόλο έλξης από κάθε άποψη. Με τους μικροπωλητές να τρίβουν τα χέρια τους. Είναι χαρακτηριστικό πως στην πόλη των 33.000 κατοίκων περίπου, τα διπλά κασκόλ με τα ονόματα και τα εμβλήματα των δύο ομάδων που θεωρούνται συλλεκτικά, ξεπούλησαν απ’ το πρωί της μέρας του αγώνα!

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψαν οι μικροπωλητές, δεν πέρασε παρά μία ώρα για να τα διαθέσουν όλα. Με τον καθένα να κάνει τζίρο μόνο απ’ τα κασκόλ για μία ώρα δουλειάς, περίπου 2.000 ευρώ. Πρωτόγνωρες καταστάσεις που οφείλονται φυσικά στην εμπορικότητα της Ρεάλ Μαδρίτης.