ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή

Super League, ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 2-1: Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή

Τη δεύτερη νίκη του στη Super League και πρώτη από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, σημείωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στους «Ζωσιμάδες», για τη 17η αγωνιστική.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Χουάν Μιριτέλο (10’), ωστόσο οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου έφτασαν στην ανατροπή με τους Γιώργο Παμλίδη (32’) και Λεό Μπατίστ (36’).

Το ματς σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Σίτο, λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Αστέρα Τρίπολης χτύπησε στο στήθος και στα πλευρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αξονική.

Από πάσα του Καστάνιο, ο Μιριτέλο ξέφυγε από τον Επαμεινώνδα Παντελάκη και με προβολή νίκησε τον Μπόρις Κλέιμαν για το 0-1 στο 10'.

Η πίεση του ΠΑΣ καρποφόρησε λίγο μετά το ημίωρο έπειτα από φάση διαρκείας. Αρχικά ο Παπαδόπουλος έδιωξε δύσκολα το δυνατό σουτ του Πέδρο Κόντε, αλλά στην επαναφορά κι από πλάγια θέση, ο Παμλίδης ευστόχησε για το 1-1.

Προτού κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, από φάουλ του Σόρια, ο Μπατίστ πήδησε ψηλότερα από όλους για το 2-1 στο 36’.

Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, με τον ΠΑΣ να «πιάνει» την Κηφισιά στην προτελευταία θέση με 12 βαθμούς και τον Αστέρα Τρίπολης να μένει στην έκτη.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Τζίνο, Μπατίστ (76’ Μπαλάν), Παμλίδης, Ροσέρο (90’ Κιάκος), Κόντε (76’ Ριένστρα).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο (88’ Βαλιέντε), Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης (74’ Αλβαρες), Γκαρσία, Μουνάφο, Γκος (46’ Αλάγκμπε), Ζουγλής, Κρέσπι (74’ Μάντζης), Σίτο (63’ Ντιαρά), Μιριτέλο.