ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρέμβει σε διαιτητικές αποφάσεις» - Το σχόλιο Μαρινάκη

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρέμβει σε διαιτητικές αποφάσεις» - Το σχόλιο Μαρινάκη

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σχολίασε τις καταγγελίες των «ερυθρόλευκων», μετά το ντέρμπι της Super League.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε καταγγελίας, τόσο μέσω του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Αλέξη Κούγια, όσο και μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας αρχικά ότι: «η κυβέρνηση, όπως έχει καθήκον, οφείλει να προστατέψει τον αθλητισμό από φαινόμενα βίας εντός ή εκτός γηπέδων. Έρχεται νομοσχέδιο Βρούτση και θα στηριχθεί με κάθε μέσο και ταυτόχρονα η δικαιοσύνη κάνει την έρευνα».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι: «Aπό εκεί και πέρα υπάρχει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου, δεν μπορεί η κυβέρνηση να παρέμβει σε αποφάσεις διαιτητικές. Αλίμονο αν μπορούσε, και δεν μπορώ να αντιληφθώ πως για μια διαιτητική απόφαση που ο καθένας έχει γνώμη του, αυτή να συνδέεται με κυβέρνηση ή πρωθυπουργό».

Επίσης, κάλεσε όσους εμπλέκονται με τον επαγγελματικό αθλητισμό «να αποφεύγουν δηλώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε άσχημα γεγονότα».

Ο Παύλος Μαρινάκης κατέληξε, τονίζοντας: «Είπα και επαναλαμβάνω ότι δεν μπορούμε να συνδέουμε την κυβέρνηση με μία, κατά άποψη κάποιου, λανθασμένη απόφαση».

Σχετικές ειδήσεις