ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο «στόχαστρο» της Γουέστ Χαμ Παυλίδης και Ιωαννίδης

Στο «στόχαστρο» της Γουέστ Χαμ Παυλίδης και Ιωαννίδης

Σύμφωνα με τους Άγγλους, τα «σφυριά» θέλουν να ενισχυθούν με Έλληνα στράικερ, έχοντας βάλει στο… μάτι τους Βαγγέλη Παυλίδη και Φώτη Ιωαννίδη.

Η Γουέστ Χαμ θέλει να ενισχύσει την επίθεσή της. Τα «σφυριά» έχουν χρήματα να διαθέσουν, όπως κάθε αγγλική ομάδα της Premier League. Έτσι ακούγεται αρκετά σημαντικό το γεγονός πως τα δημοσιεύματα απ’ τη χώρα της ομάδας του Λονδίνου, εμπλέκουν δύο Έλληνες στράικερ!

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «thewesthamway.com», που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Γουέστ Χαμ, αναφέρει πως ο Βαγγέλης Παυλίδης και ο Φώτης Ιωαννίδης είναι δύο βασικές επιλογές για την γραμμή κρούσης των «σφυριών».

Εκεί υπάρχει ήδη ο Μαυροπάνος να θυμίσουμε, οπότε η πόρτα για τους Έλληνες είναι ανοιχτή! Χαρακτηριστικά τονίζεται στο δημοσίευμα:

«Δύο Έλληνες επιθετικοί έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης από την αντίπαλο μας στo Conference League, Άλκμααρ. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως είναι αρκετά υψηλή η τιμή του.

Ίσως είναι πιο ρεαλιστική η επιλογή του Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, αντίπαλος του Ολυμπιακού (σ.σ. αναφέρεται επειδή ήταν αντίπαλος της Γουέστ Χαμ στον όμιλο του Europa League). Οι δύο αυτές ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει στο 65΄. Τον παρακολουθήσαμε και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπου σκόραρε στην ήττα με 2-1 εντυπωσιάζοντας τους σκάουτς μας. Είναι πιο πιθανό να εξεταστεί η περίπτωση του».