ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Κατηγορηματική διάψευση των φημών για Μπρινιόλι

ΑΕΚ: Κατηγορηματική διάψευση των φημών για Μπρινιόλι

Θέση πήρε η Ένωση αναφορικά με τη φημολογία που αναπτύχθηκε περί συμφωνίας της με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι – «Να τελειώνει εδώ».

Τις τελευταίες ώρες κυρίως μέσω social media αναπαράγεται μια φημολογία αναφορικά με συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό, οπότε από την 1η Γενάρη έχει το δικαίωμα να υπογράψει όπου θέλει.

Στην Ένωση ξεκαθάριζαν πως είναι εντελώς αβάσιμα τα σενάρια περί επαφών και συμφωνιών με τερματοφύλακα, χωρίς να κατονομάζουν τον Μπρινιόλι, αλλά προφανώς εννοώντας αυτή την περίπτωση.

Χαρακτηριστικά τονίζουν οι «κιτρινόμαυροι»:

«Αν και πρόκειται και πάλι για κάτι που έχει ξεκινήσει από αστείες πηγές, επειδή παρακολουθούμε να αναπτύσσεται παραφιλολογια στα social media και σε περιθωριακά κατά κόρον sites, πρέπει να πούμε πως είναι απόλυτα αβάσιμα όσα αναφέρονται για δήθεν συζητήσεις και συμφωνίες μας για την θέση του τερματοφύλακα. Αν δε λάβει κανείς υπόψη και την χρονική συγκυρία πιθανότατα είναι και ύποπτα. Να τελειώνει εδώ».