ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-1: Πήραν βαθμό στο 90+8’ οι γηπεδούχοι

Super League, Ατρόμητος-ΟΦΗ 1-1: Πήραν βαθμό στο 90+8’ οι γηπεδούχοι

Super League: «Αγκαλιά» τη νίκη είχε ο ΟΦΗ στο Περιστέρι, αλλά το γκολ του Βαλένσια στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε το βαθμό στους γηπεδούχους.

Γεμάτο συγκινήσεις το ματς του Ατρόμητου με τον ΟΦΗ στο Περιστέρι. Για την 18η αγωνιστική της Super League, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς σε ένα ματς γεμάτο σασπένς. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν πικραμένοι με αυτό το 1-1, καθώς είχαν δοκάρι στο ματς και προηγήθηκαν στην τελική ευθεία με τον Λαμπρόπουλο.

Όμως, ενώ όλα έδειχναν να κρίνονται, ήρθε ο Βαλένσια στο 8ο απ’ τα 10 λεπτά των καθυστερήσεων, να σώσει την ισοπαλία για τον Ατρόμητο.

Το ματς άρχισε με τον Κυριακίδη να κάνει τη σέντρα και την κεφαλιά του Ασεβέδο να φεύγει εκτός. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να είναι επιθετικοί και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν κινδύνους. Στο 20’ το πλασέ του Μπάκιτς πέρασε λίγο έξω.

Η τεράστια ευκαιρία των Κρητικών ήρθε στο 38’. Ο Μπάκιτς ανενόχλητος εντός περιοχής έπιασε το σουτ, με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι! Έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να είναι αυτός που έχει τα ηνία, δίχως όμως να δημιουργεί ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Ο Ατρόμητος προσπαθούσε με μπαλιές κυρίως, χωρίς αποτέλεσμα. Στο 80’ ο Νέιρα σούταρε με την μπάλα να φεύγει έξω.

Ένα λεπτό μετά ήρθε το γκολ για τον ΟΦΗ έστω και με… περιπέτεια. Ο Λαμπρόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά η προσπάθεια του Ντίκο να αποφύγει την μπάλα θεωρήθηκε οφσάιντ. Υποδείχθηκε αρχικά, αλλά μετά από εξέταση της φάσης το γκολ μέτρησε κανονικά για το 0-1!

Ο Βρακάς στο 88’ είχε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα πάνω στον Μπάουμαν. Στο 3ο λεπτό του έξτρα χρόνου ο Βαλένσια έκανε πολύ κακό τελείωμα από κοντά.

Τελικά η λύτρωση ήρθε στο 90+8’, με τον Βαλένσια με κεφαλιά να ισοφαρίζει σε 1-1 γλιτώνοντας την ομάδα του απ’ την ήττα. Με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα το τέρμα αυτό.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης κι έτσι ο Ατρόμητος πήγε στους 23 βαθμούς με τον ΟΦΗ να ανεβαίνει στους 17.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φώτης Πολυχρόνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιουμπιτάνα, Τζαβέλλας - Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγιέγος, Ριέρα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ασεβέδο, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κούεν (87΄ Καραμάνης), Κούντε, Ντιρκς (64΄ Αντιέλσκι), Γιουμπιτάνα, Βαλένσια, Βέργος (73΄ Βρακάς).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Αμπάντα, Γκαγιέγος (79΄ Μεγιάδο), Γκλάζερ, Μπάκιτς, Τοράλ (79΄ Ριέρα), Μοσκέρα (46΄ Θοράρινσον), Φελίπε (79΄ Ντίκο).