ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φερνάντο Σάντος «έκοψε» τον Τάσο Μπακασέτα!

Ο Φερνάντο Σάντος «έκοψε» τον Τάσο Μπακασέτα!

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Πορτογάλος τεχνικός των «αετών» δεν έδωσε το «ΟΚ» να τελειώσει η μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα κι έτσι η υπόθεση «ναυάγησε».

Εδώ και αρκετό καιρό οι πληροφορίες που μεταφέρουν οι Τούρκοι, ήθελαν τον Τάσο Μπακασέτα να τα έχει βρει σε όλα με την Μπεσίκτας. Ο διεθνής άσος της Τραμπζονσπόρ, φερόταν να είναι… ένα βήμα απ’ την Κωνσταντινούπολη για να φορέσει τη φανέλα των «αετών». Κάτι τέτοιο όμως δε θα συμβεί.

Τουλάχιστον αν επαληθευτούν νεότερα ρεπορτάζ απ’ τη γειτονική χώρα. Αυτά ξεκαθαρίζουν πως παρά την ύπαρξη συμφωνίας τόσο ανάμεσα σε Μπεσίκτας-Μπακασέτα, όσο κι ανάμεσα στην Μπεσίκτας και την Τραμπζονσπόρ, τελικά η μεταγραφή «ναυαγεί». Αιτία είναι ο Φερνάντο Σάντος!

Ο Πορτογάλος πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, όπως υποστηρίζουν τα τούρκικα ΜΜΕ δεν… άναψε πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Μόλις ανέλαβε την Μπεσίκτας, γνωστοποίησε στη διοίκηση πως προτιμά να του φέρουν τον Ρενάτο Σάντσες παρά τον Τάσο Μπακασέτα. Έτσι ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας αναζητά αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μια και θα αποχωρήσει από την Τραπεζούντα.