ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κηφισιά - Ολυμπιακός, Φορτούνης: «Η εντολή ήταν να φύγουμε, οι παίκτες θέλαμε να παίξουμε» (video)

Κηφισιά - Ολυμπιακός, Φορτούνης: «Η εντολή ήταν να φύγουμε, οι παίκτες θέλαμε να παίξουμε» (video)

Ο Κώστας Φορτούνης αναφέρθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα της Super League, Κηφισιά - Ολυμπιακός, ενώ αποκάλυψε πως υπήρχε η εντολή να αποχωρήσει η ομάδα του από το γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 της Κηφισιάς στην Καισαριανή για την 18η αγωνιστική της Super League, σε συναρπαστική αναμέτρηση, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Ο Κώστας Φορτούνης σε δηλώσεις του αποκάλυψε πως υπήρχε εντολή να αποχωρήσουν από το γήπεδο, ωστόσο οι παίκτες ήθελαν να παίξουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Κηφισιά: «Πήραμε δύσκολη νίκη, για να φτάσουμε να πάρουμε δύσκολη νίκη, έγιναν πάρα πολλά λάθη. Βλέπουμε ότι δεν σφυρίζονται αυτά που πρέπει. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο. Η εντολή σήμερα ήταν να φύγουμε, αλλά οι παίκτες θέλαμε να παίξουμε, πήραμε την πρωτοβουλία να μείνουμε στο παιχνίδι.

Οι παίκτες λένε την τελευταία κουβέντα στο γήπεδο. Η εντολή ήταν να σταματήσουμε, όμως πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και αυτό έγινε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, παίζει για τη νίκη, είτε οι αποφάσεις είναι σωστές ή λάθος.

Σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν περίεργες αποφάσεις κατά μας, προσπαθούμε μέσα στο παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι να προσπαθούμε να βάλουμε γκολ κι ας ακυρώνονται πολλά γκολ».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου, πήραμε θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, παίζουμε στην έδρα μας, στόχος μας η πρόκριση και αυτό θα κάνουμε».