ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Η Λίβερπουλ θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να κάτσει στον πάγκο της

Σβεν Γκόραν Έρικσον: Η Λίβερπουλ θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να κάτσει στον πάγκο της
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον αποκάλυψε πως έχει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής και στη Λίβερπουλ συζητούν το ενδεχόμενο να ικανοποιήσουν το όνειρο που δεν έκανε πραγματικότητα ποτέ, να βρεθεί στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας. 

Την περασμένη εβδομάδα ο Σβεν Γκόραν Έρικσον συγκλόνισε τον κόσμο του ποδοσφαίρου, αποκαλύπτοντας πως πάσχει από καρκίνο και του απομένει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο Σουηδός προπονητής είχε επίσης τονίσει πως ένα από τα πράγματα που μετάνιωσε κατά τη διάρκεια της καριέρας του ήταν πως δεν βρέθηκε ποτέ στον πάγκο της Λίβερπουλ. Κι αυτό γιατί είναι η αγαπημένη του ομάδα, της οποίας υπήρξε οπαδός και ο πατέρας του.

Οι δηλώσεις αυτές έγινε viral στις τάξεις των οπαδών της αγγλικής ομάδας, οι οποίοι άρχισαν να ζητούν μέσω των social media από τη διοίκηση να κάνει πραγματικότητα το όνειρο του Έρικσον και να είναι ο προπονητής της στο φιλικό φιλαθρωπικού χαρακτήρα μεταξύ των Legends των «Reds» και των αντίστοιχων του Άγιαξ, τον ερχόμενο Μάρτιο στο Άνφιλντ.

Μια σκέψη που έχει αρχίσει να εξετάζεται από τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Μάλιστα, ο Σβεν Γκόραν Έρικσον ρωτήθηκε σε νέα του τηλεοπτική συνέντευξη για αυτό το ενδεχόμενο και δήλωσε πως θα ήταν το όνειρό του.

«Δεν ήξερα πως οι φίλαθλοι ζητούν κάτι τέτοιο. Ήξερα πως έχουν ένα φιλανθρωπικό ματς μπροστά τους, τον Μάρτιο νομίζω. Το έμαθα από τον γιο μου.

Θα ήταν ωραίο γιατί θα υπάρχουν αρκετοί καλοί ποδοσφαιριστές εκεί. Αλλά να με βάλουν να είμαι προπονητής των παλαιμάχων της Λίβερπουλ; Όχι, δεν το έχω ακούσει αυτό το σενάριο. Αν μου το προτείνουν, φυσικά και θα το δεχτώ.

Θα ήταν όνειρο για μένα. Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου. Δεν παραπονιέμαι όμως, είχα αρκετές καλές ποδοσφαιρικές ομάδες, τόσο συλλόγους όσο και εθνικές. Είμαι ευτυχισμένος», δήλωσε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον.

Σχετικές ειδήσεις