ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η UEFA θυμήθηκε τα «μαγικά» του Μέσι στο ΟΑΚΑ

Η UEFA θυμήθηκε τα «μαγικά» του Μέσι στο ΟΑΚΑ

Φάση στην οποία δεν μπόρεσαν να ανακόψουν τον Λιονέλ Μέσι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά από τέσσερις προσπάθειες, επανέφερε στη μνήμη των φιλάθλων η UEFA.

Δύο φορές ο Λιονέλ Μέσι έχει επισκεφθεί το ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2005-06 όταν άρχιζε την παρουσία του στο Champions League. Μάλιστα την ίδια σεζόν είχε πετύχει το πρώτο του γκολ στη διοργάνωση κόντρα στο «τριφύλλι» στο ματς του «Καμπ Νου».

Η δεύτερη ήταν το 2010-11 (Νοέμβριος 2010) όταν και επικράτησε η ομάδα του 3-0 με τον ίδιο να πετυχαίνει ένα γκολ. Σε εκείνη τη βραδιά, ο Αργεντινός που ήδη ήταν το… διαμάντι του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ήταν σε μεγάλα κέφια. Μία ενέργειά του, μάλιστα, θυμήθηκε η UEFA και την ανέβασε στα social media του Champions League.

Με τη σημείωση «Messi madness» η επίσημη σελίδα της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης δημοσίευσε video στο οποίο ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη προσπέρασε σα να είναι… βόλτα στο δάσος, τέσσερις προσπάθειες παικτών του Παναθηναϊκού να τον σταματήσουν.

Δείτε το χαρακτηριστικό video: