ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Ντραγκόφσκι

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή στην Αθήνα ο Ντραγκόφσκι

Οριστική η συμφωνία για τον Πολωνό διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος φτάνει στη χώρα μας, περνάει ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει στον Παναθηναϊκό.

Το deal για τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσακι, «έκλεισε». Ο Πολωνός τερματοφύλακας με μεγάλη καριέρα στο Καμπιονάτο, αφήνει τη Σπέτσια για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Με τη μορφή δανεισμού και η συμφωνία προβλέπει οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ντραγκόφσκι ήθελε να βρει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Έτσι προχώρησαν οι διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Πολωνό να πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση. Το μεσημέρι της Παρασκευής στις 14:30, αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα με πτήση απ’ το Μιλάνο. Βάζοντας την ολοκλήρωση της μεταγραφής στην τελική της ευθεία.

Ακολούθως θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τέλος θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Αυτόματα θα γίνει η τρίτη μεταγραφή που θα επισημοποιηθεί, καθώς πρόλαβε… στη στροφή τον Τάσο Μπακασέτα, οι ανακοινώσεις για τον οποίο αναμένονται αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.