ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Λαμία-Κηφισιά 4-1: Ανατροπή και τεσσάρα με το βλέμμα στην εξάδα!

Super League, Λαμία-Κηφισιά 4-1: Ανατροπή και τεσσάρα με το βλέμμα στην εξάδα!

Super League: Η Λαμία βρέθηκε να χάνει αλλά πέτυχε τέσσερα γκολ κόντρα στην Κηφισιά (4-1) για να φτάσει σε μία ακόμη νίκη και να έχει βλέψεις εξάδας.

Την 6η νίκη της σε 19 αγώνες, πέτυχε η Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας συνεχίζει να κοιτάει ψηλά στη Super League, μετά και το εντυπωσιακό 4-1 επί της Κηφισιάς. Οι παίκτες του Βόκολου ήταν καλύτεροι και δεν πτοήθηκαν ούτε όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς στο ματς. Κάνοντας ανατροπή απ’ το ημίχρονο και ανεβάζοντας την έκταση της νίκης τους στο δεύτερο μέρος.

Πλέον η Λαμία κοιτάει την εξάδα, καθώς προσπέρασε τον Ατρόμητο που έχει να παίξει με την ΑΕΚ, ενώ είναι στο -2 απ’ τον Αστέρα Τρίπολης που φιλοξενείται απ’ τον Παναθηναϊκό αυτή την αγωνιστική.

Η αναμέτρηση άρχισε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ ουσιαστικά στην πρώτη φάση του αγώνα. Στο 12ο λεπτό μετά από κόρνερ, ο Τεσέιρα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Λαντρ με προβολή έκανε το 0-1!

Η Λαμία αντέδρασε γρήγορα. Μετά από καλό σουτ του Καρλίτος που έφυγε άουτ, η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει. Στο 23’ ο Ισπανός έκανε τη σέντρα, απομακρύνθηκε προς στιγμή η μπάλα με τον Σιμόν να κάνει σουτ εκτός περιοχής, σκοράροντας για το 1-1!

Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και οι προσπάθειές τους έφεραν αποτέλεσμα στο 38’. Ο Ακούνια με κεφαλιά έβγαλε τετ α τετ τον Μαρτίνεθ με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά το γκολ ακυρώθηκε, με τη φάση να ελέγχεται και το VAR να αποφασίζει πως δεν υπάρχει οφσάιντ. Έτσι έγινε το 2-1 και η ανατροπή!

Το δεύτερο μέρος άρχισε με τον Οζέγκοβιτς να χάνει ευκαιρία, καθώς βγήκε τετ α τετ αλλά έπεσε πάνω στον Κοσέλεφ! Οι προσπάθειες της Κηφισιάς δεν είχαν αποτέλεσμα και μετά από μεγάλο λάθος ήρθε το 3-1 στο 56’.

Από στημένη φάση των φιλοξενούμενων, ο Πέιος έκανε πάσα, Λαντρ και Γκόμπελιτς έδειξαν να σαστίζουν, ο Καρλίτος πετάχτηκε, έκλεψε, μπήκε στην περιοχή κι έκανε το 3-1!

Ο Ιπαλίμπο είχε την ευκαιρία να μειώσει με κεφαλιά, αλλά αστόχησε. Και οι γηπεδούχοι πέτυχαν τελικά και τέταρτο τέρμα στο 87’. Ο Μάλτσι έκανε την προβολή προ του Τεσέιρα και σημείωσε το 4-1! Σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Λαμία ανέβηκε στους 24 βαθμούς και την 7η θέση, ενώ η Κηφισιά έμεινε στους 12 και την τελευταία θέση.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανεετόπουλος, Νούνιες (84΄ Στάνκο), Τζανδάρης, Τσιλούλης, Ακούνια (70΄ Φερέιρα), Μαρτίνεθ (70΄ Τόσιτς), Καρλίτος (84΄ Μάλτσι)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ντέιβιντ Νίλσεν): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τεϊσέιρα, Μιλίσεβιτς, Λαντρ, Πέιος (61΄ Σολόα Φακούντο), Οζέγκοβιτς, Ιπαλίπο (81΄ Ίλιεφ), Μασούρας (46΄ Μπαρμπόσα Σάντος), Μπιφουμά, Τεττέη