ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» Βίτορ Ούγκο, την Κυριακή φτάνει ο Βραζιλιάνος!

Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» Βίτορ Ούγκο, την Κυριακή φτάνει ο Βραζιλιάνος!

Παναθηναϊκός: Οριστικό deal με την Μπαϊα για την απόκτηση του Βίτορ Ούγκο, με τον παίκτη να ταξιδεύει για Αθήνα την Κυριακή και να δίνει το παρών στη Λεωφόρο.

Στην τελική της ευθεία έχει μπει και η 4η χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Αυτή θα είναι ο Βίτορ Ούγκο, με τον Βραζιλιάνο να προλαβαίνει τον Τάσο Μπακασέτα για λίγες μέρες σε επίπεδο ανακοινώσεων. Το deal του «τριφυλλιού» με την Μπαϊα είναι γεγονός κι έτσι η διαδικασία έχει περάσει στο τελικό της στάδιο.

Ο ποδοσφαιριστής μαζί με την ομάδα του είναι ήδη στην Ευρώπη λόγω της προετοιμασίας του βραζιλιάνικου κλαμπ. Έτσι ακόμη και η άφιξη του Βίτορ Ούγκο θα γίνει άμεσα. Για την ακρίβεια την Κυριακή (21/1) ο έμπειρος στόπερ θα φτάσει στην Αθήνα με πτήση απ’ το Μάντσεστερ.

Ακολούθως θα βρεθεί στη Λεωφόρο για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι της νέας του ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης. Πριν ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του με ιατρικές εξετάσεις και επίσημες ανακοινώσεις.

Ο αριστεροπόδαρος στόπερ ήταν απ’ την πρώτη στιγμή η βασική επιλογή για τα μετόπισθεν. Ο Φατίχ Τερίμ τον γνωρίζει καλά απ’ την παρουσία του στην Τραμπζονσπόρ, όπου ήταν συμπαίκτης με τον Τάσο Μπακασέτα. Έχει αγωνιστεί και στη Φιορεντίνα στην Ευρώπη, ενώ στην πατρίδα του έχει κατακτήσει τίτλους με την Παλμέιρας. Για προσωπικούς λόγους επέστρεψε εκεί φορώντας τα χρώματα της Μπαϊα, όμως απ’ τη στιγμή που ξεπέρασε αυτά τα θέματα ήθελε να επιστρέψει Ευρώπη.

Στα 32 του θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να τον αποκτούν απ’ τον βραζιλιάνικο σύλλογο. Η συμφωνία είχε επιτευχθεί, αλλά έπρεπε να αποτυπωθεί στα χαρτιά, με την Μπαϊα να καθυστερεί το θέμα. Τελικά τέλος καλό όλα καλά με τον παίκτη να φτάνει αύριο στην Αθήνα.