ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός Β' – Ολυμπιακός Β' 1-3: Πήρε το ντέρμπι «αιωνίων» της Super League 2

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Super League 2
EUROKINISSI

Super League 2: Ο Ολυμπιακός Β’ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Β’, καθώς επικράτησε 3-1 στο Ελ Πάσο, για τη 15η αγωνιστική στον Β' όμιλο.

Οι Β’ ομάδες των δύο «αιωνίων» προσέφεραν «πλούσιο» θέαμα, με το ματς να έχει τέσσερα γκολ, δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες και δυνατές μονομαχίες.

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός Β’, ο οποίος είχε δοκάρι στο 1ο λεπτό με τον Κωστούλα και άνοιξε το σκορ με τον Σγουρό στο 17’.

Οι «πράσινοι» μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, αντέδρασαν μετά την ανάπαυλα κι ισοφάρισαν με τον Αθανασακόπουλο στο 79ο λεπτό.

Ο Ολυμπιακός πήρε ξανά το προβάδισμα στο 83’, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπα και «κλείδωσε» το «τρίποντο» με τον Σαπουντζή στο 89ο λεπτό.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μαργόνο, Σιδεράς, Φικάι, Μαρτίνης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (76' Μαντσίνι), Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Λαμψιάς (76' Βουτσάς), Καραμπάς (68' Αθανασακόπουλος), Λιούμης (56' Μπιλάλ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδούδης, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός, Κουσίδης, Κεραμίδας (69' Αποστολόπουλος), Μαρίνος (87' Κατσουλίδη), Κωστούλας (75' Κωστή), Κεϊτά (87' Σαπουντζής), Αργυρίου, Μουζακίτης.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Λεβαδειακός και Athens Kallithea συνέχισαν με νίκες και ως εκ τούτου παρέμειναν στην κορυφή σε Α’ και Β’ όμιλο, αντίστοιχα.

Σχετικές ειδήσεις