ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα πριν το ντέρμπι της Super League ο Γιόνι Ότο

Γιόνι Ότο ΠΑΟΚ
Youtube

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το βράδυ του Σαββάτου (27/1) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Γιόνι Ότο, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη μεταγραφή του στη χειμερινή περίοδο. Αυτό, μάλιστα, δεν αποκλείεται να συμβεί την Κυριακή (28/1), ήτοι την ημέρα που θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής στη Super League.

Ο Γιόνι έμεινε και τυπικά ελεύθερος από τη Γουλβς κι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ του Σαββάτου. Η προγραμματισμένη ώρα άφιξης του Ισπανού μπακ είναι στις 23:15 κι ως εκ τούτου η ολοκλήρωση της απόκτηση του αναμένεται να γίνει την Κυριακή. Ο Γιόνι δεν αποκλείεται να βρεθεί στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα.

Το ντέρμπι κορυφής για την 20η αγωνιστική της Super League, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Κυριακής (28/1). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime, ενώ μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του και μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις