ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλγερία: Η χώρα καταγωγής του Ζινεντίν Ζιντάν θα του κάνει μυθική πρόταση

Αλγερία: Η χώρα καταγωγής του Ζινεντίν Ζιντάν θα του κάνει μυθική πρόταση

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραμένει χωρίς ομάδα και η Αλγερία θέλει να τον πείσει να αναλάβει την Εθνική της ομάδα στηριζόμενη σε μια εξαιρετική προσφορά, αλλά και στο γεγονός πως από εκεί κατάγεται ο «Ζιζού».

Ο αποκλεισμός της Εθνικής Αλγερίας από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έφερε ένταση γύρω απ’ την ομάδα. Ο Ομοσπονδιακός, Τζαμέλ Μπελμαντί, αποτελεί ήδη παρελθόν και οι βορειοαφρικανοί αναζητούν τον επόμενο προπονητή τους. Έχοντας πολύ υψηλό στόχο.

Όπως αποκάλυψε το έγκυρο RMC, οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας της Αλγερίας, έχουν στο στόχαστρο τον Ζινεντίν Ζιντάν! Ο παλαίμαχος αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας, αναμένεται να λάβει μια ηγεμονική προσφορά από τους Αλγερινούς, για να δεχτεί να αναλάβει την Εθνική της ομάδα.

Πέρα απ’ το οικονομικό και τις λεπτομέρειες της πρότασης, οι Αλγερινοί ποντάρουν και σε κάτι ακόμη: Ο Ζιντάν έχει καταγωγή απ’ την Αλγερία, οπότε ίσως έτσι να πειστεί πιο εύκολα. Καθώς είναι γνωστό πως εδώ και 2,5 χρόνια παρότι πολλοί προσπάθησαν, καμία ομάδα δεν κατάφερε να τον πείσει να αναλάβει τις τύχες της.

Μεταξύ αυτών μεγαθήρια όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Εθνική Γαλλίας, αλλά και δεκάδες εκατομμύρια απ’ τη Σαουδική Αραβία.