ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Νέα ανατροπή και «τέλος» ο Ερνάντες - «Σειρήνες» για Μασούρα

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Νέα ανατροπή και «τέλος» ο Ερνάντες - «Σειρήνες» για Μασούρα
EPA/Elvis Gonzalez, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Μία ακόμα ανατροπή παρουσιάστηκε στην υπόθεση απόκτησης του Γκαστόν Ερνάντες, καθώς ο Ολυμπιακός έκανε… πίσω στις επαφές με τη Σαν Λορέντσο, ενώ ο Γιώργος Μασούρας βρίσκεται στο «στόχαστρο» γερμανικής ομάδας.

Νέα δεδομένα προέκυψαν τις τελευταίες ώρες στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τις προηγούμενες μέρες τους Νέλσον Άμπι και Νταβίντ Κάρμο και ήταν εν αναμονή της άφιξης του Γκαστόν Ερνάντες από την Σαν Λορέντσο. Οι δύο ομάδες ήταν εδώ και καιρό σε επαφές, αρχικά είχαν φτάσει σε συμφωνία, οι Αργεντίνοι προέβαλαν νέες απαιτήσεις, οι Πειραιώτες τις έκαναν δεκτές, όμως, νέα αλλαγή στάσης από το «συγκρότημα» του Μπουένος Άιρες προκάλεσε το οριστικό «ναυάγιο».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, όλα χάλασαν όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/01) η Σαν Λορέντσο αποφάσισε να βάλει και πάλι νέα δεδομένα στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων, παρά το γεγονός πως ο παίκτης είχε ενημερωθεί πως άμεσα θα έπαιρνε το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα για τα διαδικαστικά της μεταγραφής του στους Πειραιώτες.

Αυτός είναι και ο λόγος που η ελληνική ΠΑΕ αποφάσισε να σταματήσει κάθε επαφή με τους Αργεντίνους, ενημερώνοντάς τους πως αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις. Άλλωστε και ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν φαίνεται πλέον πως «καίγεται» για τη μεταγραφή, αφού μετά τις ανακοινώσεις των Νέλσον Άμπι και Νταβίντ Κάρμο, θεωρεί πως οι λύσεις στο ρόστερ είναι αρκετές.

Από εκεί και πέρα, «Σειρήνες» από την Γερμανία «ακούγονται» για τον Γιώργο Μασούρα. Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσίευμα του «Kicker» σύμφωνα με το οποίο, ο Έλληνας μέσος είναι στο «στόχαστρο» της Μπόχουμ, που παρακολουθεί την εξέλιξή του.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον της ομάδας από την κοιλάδα του Ρουρ δεν είναι για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά για το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του διεθνή μεσοεπιθετικού με τον Ολυμπιακό.

Σχετικές ειδήσεις