ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Κηφισιά-Άρης 0-1: Επιστροφή στις νίκες για τους Θεσσαλονικείς

Super League, Κηφισιά-Άρης 0-1: Επιστροφή στις νίκες για τους Θεσσαλονικείς

Super League: Νέο «διπλό» για τον Άρη που επικράτησε 1-0 στην έδρα της Κηφισιάς με γκολ του Φετφατζίδη και… τρέχει μόνος του στην 5η θέση.

Ξανά νίκη για τον Άρη στη Super League, ξανά εκτός έδρας επικράτηση για τους Θεσσαλονικείς. Για την 20η αγωνιστική η ομάδα του Άκη Μάντζιου επικράτησε 1-0 της Κηφισιάς στην Καισαριανή και ουσιαστικά μοιάζει να… τρέχει μόνος του στην 5η θέση. Ο Φετφατζίδης από νωρίς άνοιξε το σκορ κι έκρινε την αναμέτρηση. Σε παιχνίδι που δεν είχε πολλές συγκινήσεις.

Το ματς άρχισε με τον Χουτεσιώτη να διώχνει την προσπάθεια του Πέιου στο 5ο λεπτό. Ο Άρης δοκίμασε να απειλήσει στο 12’, με τη σέντρα του Μενέντες να βρίσκει τον Σουλεϊμάνοφ, αλλά η κεφαλιά του τελευταίου δεν απείλησε τους γηπεδούχους.

Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου αγώνα, ο Άρης ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ. Οι Θεσσαλονικείς στο 16’ είδαν τον Φετφατζίδη να βγαίνει απέναντι στον Αναγνωστόπουλο και να μη δυσκολεύεται να τον νικήσει για το 0-1!

Ο Σαμόρα έχασε το κοντρόλ στην πάσα του Φετφατζίδη και μαζί την ευκαιρία, ενώ το σουτ του Σάντος δεν ανησύχησε τον Χουτεσιώτη, με το ματς να φτάνει στο ημίωρό του. Στο 40’ η κεφαλιά του Φαμπιάνο δεν έφερε αποτέλεσμα.

Η Κηφισιά έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 41’ για να ισοφαρίσει το ματς. Ο Σάντος μπήκε στην περιοχή, όμως όταν βρέθηκε απέναντι στον Χουτεσιώτη έστειλε την μπάλα άουτ!

Το ημίχρονο έκλεισε με τον Σουλεϊμάνοφ να σουτάρει και τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στη συνέχεια η κεφαλιά του Φαμπιάνο έφυγε άουτ. Στις καθυστερήσεις ο Χουτεσιώτης ήταν σε ετοιμότητα όταν σέντρα των γηπεδούχων κόντραρε και άλλαξε πορεία.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με διαμαρτυρίες για πέναλτι απ’ τους γηπεδούχους σε μαρκάρισμα πάνω στον Τεττέη, αλλά δεν υποδείχτηκε κάτι. Στο 53’ η Κηφισιά σκόραρε αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ καθώς ο Σολόα ήταν εκτεθειμένος.

Τα σουτ των Σαμόρα και Σάντος δεν απείλησαν, ενώ η κεφαλιά του αμαρκάριστου Οζέγκοβιτς στο 58’ έφυγε έξω. Το ματς κυλούσε χωρίς φάσεις, με τον Σάντος να κάνει κεφαλιά άουτ στο 83’, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Χουτεσιώτης πρόλαβε τον Οζέγκοβιτς.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς συγκινήσεις και ο Άρης επικράτησε 1-0. Με το αποτέλεσμα αυτό έφτασε τους 33 βαθμούς και είναι μόνος 5ος, ενώ η Κηφισιά με 12 παρέμεινε ουραγός.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν, Γκόμπελιτς, Σολόα, Τεϊσέιρα, Ίλιεφ (75' Κωνσταντακόπουλος), Πέιος (90' Αντερέγκεν), Μιλίσεβιτς, Μπιφουμά, Μπαρμπόσα, Τεττέι (54' Οζέγκοβιτς).

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ρόουζ, Μοντόγια, Βερστράτε, Τζούρασεκ (74' Μορόν), Φετφατζίδης (57' Νταρίντα), Σουλεϊμάνοφ (57' Σαβέριο), Μενέντες (83' Φεράρι), Σαμόρα (75' Γκαρσία).