ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανικός στην Αγγλία: Ξύλο και διακοπή στο Γουέστ Μπρομ-Γουλβς

Πανικός στην Αγγλία: Ξύλο και διακοπή στο Γουέστ Μπρομ-Γουλβς

Σκηνές άλλων εποχών στην Αγγλία με επεισόδια στις εξέδρες και άγριες συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς της Γουέστ Μπρομ και της Γουλβς.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Γουέστ Μπρομ και τη Γουλβς για το FA Cup, έφτασε στο 78 λεπτό. Οι «λύκοι» πέτυχαν δεύτερο γκολ στο ματς και οι πανηγυρισμοί των οπαδών της έφεραν το χάος. Το ντέρμπι των Midlands δυστυχώς διακόπηκε, μετά από θλιβερά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, οι οποίοι γύρισαν το αγγλικό ποδόσφαιρο στις μέρες των 80s.

Οπαδοί της Γουλβς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν το τέρμα του Κούνια. Αυτό έφερε αντίδραση από οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να επιτεθούν στους αντιπάλους φιλάθλους. Ξέσπασαν άγριες συμπλοκές, με την αστυνομία να μπαίνει στη μέση για να ηρεμήσει η κατάσταση, κάτι που μόνο εύκολο δεν ήταν.

Το ματς όπως ήταν λογικό οδηγήθηκε σε διακοπή για περίπου μισή ώρα. Σε κάθε περίπτωση το λιγότερο που έχει σημασία είναι ο αγώνας. Τα επεισόδια στην Αγγλία ανάμεσα σε οπαδούς μέσα στο γήπεδο, είναι κάτι που γυρίζει το ποδόσφαιρο στη χώρα πολλά χρόνια πίσω. Μάλιστα πέρα απ' το ξύλο, υπήρξαν και αρκετές φωτοβολίδες μία εκ των οποίων χτύπησε ένα ball boy το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Η αναμέτρηση άρχισε ξανά μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα, σε ένα ματς που άφησε σημάδια στο αγγλικό ποδόσφαιρο.