ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεξικό: Τρόμος σε γήπεδο - Εκτέλεσαν με 6 σφαίρες 31χρονο ποδοσφαιριστή την ώρα του αγώνα

Μεξικό: Τρόμος σε γήπεδο - Εκτέλεσαν με 6 σφαίρες 31χρονο ποδοσφαιριστή την ώρα του αγώνα
Facebook - Sergio Jauregui

Ο Σέρχιο Χαουρέγκι δολοφονήθηκε στον πάγκο της ομάδας του στο Μεξικό, λίγα λεπτά αφού είχε γίνει αλλαγή.

Νέο σοκ στο Μεξικό και τον χώρο του ποδοσφαίρου. Λίγη ώρα μετά τον θάνατο της θείας και τον τραυματισμό της μητέρας του άσου της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, έγινε γνωστή η δολοφονία ενός πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή σε ηλικία 31 ετών.

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας και των μέσων ενημέρωσης από την Κουαούτλα, ο Σέρχιο Αλμπέρτο Χαουρέγκι εκτελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (28/1) στην περιοχή Σάντα Ινές.

Όπως αναφέρουν μάρτυρες σε μεξικανικά ΜΜΕ, λίγο πριν το μεσημέρι ένοπλος μπήκε στην αθλητική μονάδα της γειτονιάς «Eusebio Jáuregui» και πήγε κατευθείαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου διεξαγόταν ερασιτεχνικός αγώνας. Κατευθύνθηκε προς τον 31χρονο ποδοσφαιριστή που καθόταν σε έναν από τους πάγκους του γηπέδου, καθώς μόλις είχε γίνει αλλαγή για να ξεκουραστεί.

Αφού πυροβόλησε τον παίκτη έξι φορές, ο δολοφόνος επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα και τράπηκε σε φυγή.

Οι φίλοι και οι συμπαίκτες του Σέρχιο Χαουρέγκι κάλεσαν την Άμεση Βοήθεια και σε λίγα λεπτά έφτασε η δημοτική αστυνομία και ένα ασθενοφόρο, αλλά ο ποδοσφαιριστής ήταν ήδη νεκρός.

Ο Μεξικανός είχε δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με την Arroceros de Cuautla της δεύτερης κατηγορίας, παίζοντας εκεί για δέκα χρόνια ως μέσος ή μπακ, μέχρι το 2021 όταν και αποσύρθηκε σε ηλικία 28 ετών. Συνέχισε να ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μέχρι και την ημέρα που δολοφονήθηκε.

Τα αίτια της δολοφονικής επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά.

Σχετικές ειδήσεις