ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: «Βόμβα» από Κροατία - «Συζητά με τη διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Λιούμπισιτς»

ΑΕΚ: «Βόμβα» από Κροατία - «Συζητά με τη διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Λιούμπισιτς»
Intime

Η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται σε γραμμή επικοινωνίας με τη διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για να ενισχυθεί μεταγραφικά.

H δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη το περασμένο καλοκαίρι σημάδεψε τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League το περασμένο καλοκαίρι.

Η όποια ένταση είχε προκύψει εκείνο το διάστημα ανάμεσα και στις διοικήσεις των δύο ομάδων φαίνεται να ανήκει πλέον στο παρελθόν. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται δημοσίευμα στην Κροατία, σύμφωνα με το οποίο, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για μεταγραφικό ζήτημα.

Ο λόγος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 24χρονο Αυστριακό μέσο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ρόμπερτ Λιούμπισιτς.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρεται πως «υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ΑΕΚ για την μεταγραφή του παίκτη και θα πρέπει να ολοκληρωθούν αύριο, γιατί στην Ελλάδα η μεταγραφική προθεσμία διαρκεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα.

Τις τελευταίες μέρες οι Έλληνες έχουν δείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον και προφανώς ο ίδιος ο Λιούμπισιτς δεν εναντιώνεται στο ενδεχόμενο να πάει στην Αθήνα, πράγμα που μπορεί να έχει εκπλήξει πολλούς.

Επειδή ο Λιούμπισιτς ήρθε στη Ντιναμό πριν από ενάμιση χρόνο, τα πήγε καλά εδώ, έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα σκόραρε σε αυτή τη διοργάνωση.

Ωστόσο, η φετινή σεζόν, όπως και για τη Ντιναμό, είναι ταραχώδης για τον Λιούμπιτσιτς. Έπαιξε μέχρι και αριστερό μπακ με τον Τζακίροβιτς, που δεν είναι η αγαπημένη του θέση και οι διακυμάνσεις στη φόρμα τον μετέτρεψαν σε ρεζέρβα».

Από την ΑΕΚ πάντως δεν επιβεβαιώνουν προς το παρόν την είδηση.