ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για τον Λιούμπισιτς - Έρχεται στην Ελλάδα για εξετάσεις

ΑΕΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για τον Λιούμπισιτς - Έρχεται στην Ελλάδα για εξετάσεις

Έπεσαν οριστικά οι υπογραφές ανάμεσα στη διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ την ΑΕΚ και τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς για τη μεταγραφή του Αυστριακού μέσου.

Μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις και σκαμπανεβάσματα στην υπόθεση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, η ΑΕΚ ήρθε εν τέλει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την πώληση του 24χρονου Αυστριακού μέσου.

Απομένει να έρθει σήμερα στην Ελλάδα ο παίκτης, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal, καθώς η συμφωνία είναι υπογρεγραμμένη και από τα τρία μέρη (ΑΕΚ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και ποδοσφαιριστής) από τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/1).

Αντιδράσεις των οπαδών για τη μεταγραφή

Ωστόσο, στην Κροατία υπάρχει αναταραχή μετά την είδηση της συμφωνίας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «24sata.hr» οι «κιτρινόμαυροι» αύξησαν την προσφορά τους στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Λιούμπισιτς, με τους Ιβάν Ναούκοβιτς και Ντουμπράβκο Σκέντερ, οι οποίοι είναι και εκπρόσωποι των φιλάθλων στην εκτελεστική επιτροπή της Ντιναμό να είναι απόλυτα αρνητικοί.

Σύμφωνα με το καταστατικό της κροατικής ομάδας, όμως, οποιαδήποτε μεταγραφή αξίας άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ πρέπει να επιβεβαιώνεται και από το εκτελεστικό συμβούλιο. Έτσι πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην οποία ελήφθη η απόφαση για την πώληση του παίκτη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτή η μεταγραφή έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό, τους «Bad Blue Boys», οι οποίοι είναι έξαλλοι με τη διοίκηση του συλλόγου για την πώληση του Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ.

Φέρονται να απείλησαν μέχρι και με αποχή από το γήπεδο, επιχειρώντας να αποτρέψουν τη μεταγραφή στην ελληνική ομάδα, καθώς δεν έχουν ξεχάσει όσα έγιναν στην Αθήνα το καλοκαίρι και την κράτηση στις φυλακές για αρκετούς μήνες των χούλιγκαν, που έκαναν επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχε ως τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη.

Σχετικές ειδήσεις