ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεύτερη πώληση στη Serie A για τον ΟΦΗ: Στη Σαλερνιτάνα ο Πασαλίδης

Τριαντάφυλλος Πασαλίδης ΟΦΗ
Intime News

ΟΦΗ: Τη δεύτερη πώληση του σε ομάδα της Serie A ολοκλήρωσε η ομάδα της Κρήτης, παραχωρώντας τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη στη Σαλερνιτάνα.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε τη συμφωνία με την ομάδα του Σαλέρνο, για την παραχώρηση του 27χρονου αμυντικού.

Ο Πασαλίδης, ο οποίος μέτρησε 59 συμμετοχές με την ομάδα του Ηρακλείου, θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο εξωτερικό. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη πώληση ποδοσφαιριστή που έκανε ο ΟΦΗ στη Serie A ήταν εκείνη του Χρήστου Μανδά στη Λάτσιο.

Χωρίς αμφιβολία αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι ο ελληνικός σύλλογος ανοίγει δίαυλο επικοινωνίας με ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την συμφωνία με την Salernitana για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Τριαντάφυλλου Πασαλίδη.

Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος πλέον θα αγωνίζεται στην Ιταλία και την Serie A, ήρθε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2021 και στο διάστημα παραμονής του στο Ηράκλειο φόρεσε τα χρώματα της ομάδας μας σε 59 αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Τριαντάφυλλε, ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφερες στην ομάδα μας! Ευχόμαστε από καρδιάς, καλή επιτυχία στο νέο σου βήμα και καλή συνέχεια στην καριέρα σου!»

Σχετικές ειδήσεις