ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό φιάσκο: Μετά τον Ρονάλντο δεν παίζει ούτε ο Μέσι!

Φιλικό φιάσκο: Μετά τον Ρονάλντο δεν παίζει ούτε ο Μέσι!

Το ματς που περίμεναν οι ποδοσφαιρόφιλοι ως το last dance ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, εξελίσσεται σε παρωδία καθώς μετά τον Πορτογάλο, ούτε ο Αργεντινός θα αγωνιστεί.

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η διεξαγωγή φιλικού της Αλ Νασρ με την Ίντερ Μαϊάμι, όλοι περίμεναν το… last dance των «μαχών» δύο κορυφαίων. Του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι. Όμως τελικά αυτή η αναμέτρηση αποκτά εντελώς αδιάφορο χαρακτήρα πλέον. Καθώς κανείς απ’ τους δύο αστέρες δε θα αγωνιστούν!

Αρχικά έγινε γνωστό πως ο CR7 δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του κι έτσι δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αυτόματα χάθηκε η δυνατότητα να δούμε τους δύο κορυφαίους για ακόμη μια φορά αντιμέτωπους στο χορτάρι. Πιθανότατα τελευταία.

Εκτός του φιλικού τέθηκε και ο Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού, αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά το φιλικό με την Αλ Χιλάλ. Έκανε μαγνητική και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί. Έτσι ο Τάτα Μαρτίνο τον άφησε εκτός αποστολής.

Αυτό που έμοιαζε ως το ματς που θα τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων παγκοσμίως, εξελίχτηκε τελικά στο απόλυτο φιάσκο. Καθώς ένα παιχνίδι Αλ Νασρ-Ίντερ Μαϊάμι χωρίς τους Ρονάλντο και Μέσι, δεν ενδιαφέρει καλά-καλά ούτε τους φιλάθλους των δύο ομάδων.