ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Συμφώνησε ο Μπερνάρ με την Ατλέτικο Μινέιρο»

Παναθηναϊκός: «Συμφώνησε ο Μπερνάρ με την Ατλέτικο Μινέιρο»

Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο ο Μπερνάρ οριστικά επιστρέφει στην πατρίδα του το καλοκαίρι για την Ατλέτικο Μινέιρο.

Τα δημοσιεύματα αναφορικά με την επιστροφή του Μπερνάρ στη Βραζιλία, δίνουν και παίρνουν εδώ και καιρό. Στη χώρα της λατινικής Αμερικής, επιμένουν πως η Ατλέτικο Μινέιρο θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του έμπειρου μεσοεπιθετικού που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι κι έτσι έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Βραζιλιάνος δημοσιογράφος λοιπόν, αποκάλυψε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του έχει επέλθει οριστική συμφωνία με την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο παίκτης πριν κάνει το άλμα για την Ευρώπη και απομένει μόνο η ανακοίνωση.

Ο Μπέτο Γκουέρα τόνισε πως ήδη η Ατλέτικο Μινέιρο έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για τη συμφωνία της με τον παίκτη. Ο ίδιος επισημαίνει πως από την Κυριακή και μετά θα υπάρξει και επισημοποίηση της συμφωνίας με ανακοίνωση, μετά το ντέρμπι της Ατλέτικο Μινέιρο με την Κρουζέιρο.