ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόεδρος ομάδας καταζητείται για απάτη κι απόσπαση χρημάτων - Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Μπάλα
Intime News

Κύπρος: Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωσε, μέσω της οποία γνωστοποίησε ότι καταζητείται ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Οι Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Πάνου Φασουλιώτη, ο οποίος ανέλαβε χρέη προέδρου στην ΕΝΠ στις 8 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση της ομάδας, η οποία αγωνίζεται, πλέον, στη δεύτερη κατηγορία της Κύπρου ανέφερε ότι: «Ο κ. Φασουλιώτης μετά από συναντήσεις με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου αλλά και της Επιτροπής Ποδοσφαίρου της ΕΝΩΣΙΣ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ κατέληξε σε συμφωνία που προνοεί την ανάληψη της Προεδρίας του Ποδοσφαιρικού Τμήματος μέχρι και τον Μάϊο του 2024 αλλά και την δυνατότητα επέκτασης της θητείας του μετά από επικύρωση που θα υπάρξει από την ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ».

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου:

«Τη φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 32 ετών, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απάτης, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Φασουλιώτη, ημερομηνία γέννησης 14/05/1991, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και καταγγελία που δύο πρόσωπα υπέβαλαν στο ΤΑΕ Λεμεσού, κατά την περίοδο Δεκεμβρίου, 2023 και Ιανουαρίου, 2024, ο 32χρονος καταζητούμενος ύποπτος, φέρεται με ψευδείς προφάσεις, να τους απέσπασε χρηματικό ποσό.

Σημ.: Φωτογραφία καταζητούμενου προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό για τον οποίο δίδεται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευση της, δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων».