ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Εποχή Μεντιλίμπαρ στον πάγκο των Πειραιωτών!

Ολυμπιακός: Εποχή Μεντιλίμπαρ στον πάγκο των Πειραιωτών!

Ολυμπιακός: Συμφωνία με τον πρώην προπονητή της Σεβίλλης, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος αναλαμβάνει τους «ερυθρόλευκους» μετά τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Οριστική συμφωνία Ολυμπιακού με Χοσέ Λουίς Μπεντιλίμπαρ! Ο βάσκος τεχνικός θα είναι ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων», αντικαθιστώντας τον Κάρλος Καρβαλιάλ ο οποίος αποτελεί παρελθόν. Ο Βάσκος αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Το μόνο που μένει να φανεί είναι η χρονική διάρκεια της συμφωνίας, με τις απολαβές του Μεντιλίμπαρ να ανέρχονται στο 1,5 εκατ. ευρώ. Στα 62 του χρόνια προέρχεται από την κορυφαία στιγμή της καριέρας του, καθώς ήταν τεχνικός της Σεβίλλης ως τον περασμένο Οκτώβριο.

Με την ομάδα της Ανδαλουσίας πανηγύρισε την κατάκτηση του Europa League, ενώ ήταν και στον τελικό του UEFA Super Cup με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Έχει μεγάλη εμπειρία και έχει περάσει από τους πάγκους των: Έιμπαρ, Μπιλμπάο, Οσασούνα, Λεβάντε, Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Αλαβές.

Θεωρείται πως έχει και την ικανότητα και την προσωπικότητα να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη νέα προσπάθεια και κυρίως στην επιστροφή του στο δρόμο των επιτυχιών.