ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Συμφωνία για ανανέωση με Λουτσέσκου μέχρι το 2027!

ΠΑΟΚ: Συμφωνία για ανανέωση με Λουτσέσκου μέχρι το 2027!

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή (9/2) υπογράφει ο Ράζβαν Λουτσέσκου το νέο του συμβόλαιο που θα τον «δέσει» στην Τούμπα για 3,5 χρόνια!

Η σχέση ΠΑΟΚ-Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα συνεχιστεί. Ο «δικέφαλος» προχώρησε τις συζητήσεις μαζί του και πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία όπως αναμενόταν. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Έτσι ο πιο επιτυχημένος τεχνικός στην ιστορία του ΠΑΟΚ, θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας για άλλα 3,5 χρόνια. Όλα αυτά σε μια εποχή που ο «δικέφαλος» είναι πρώτος, συνεχίζει στο Κύπελλο και βρίσκεται ήδη στους «16» του Conference League.

Οι υπογραφές και φυσικά οι τυπικές ανακοινώσεις, αναμένονται την Παρασκευή (9/2), δύο μέρες πριν το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ για τη Super League. Έτσι η δεύτερη θητεία του Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ (η πρώτη ήταν από το 2017 μέχρι το 2019) αναμένεται να φτάσει τουλάχιστον τα έξι χρόνια.

Στα 54 του χρόνια έχει ήδη ένα αήττητο πρωτάθλημα με τους Θεσσαλονικείς, δύο Κύπελλα και σημαντικές ευρωπαϊκές παρουσίες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι απολαβές του Λουτσέσκου και του επιτελείου του θα φτάνουν πλέον τα 2 εκατ. ευρώ, καθιστώντας τον Ρουμάνο τον πιο ακριβοπληρωμένο στην Ελλάδα!