ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρί Σεν Ζερμέν: Πρόταση 160 εκατ. ευρώ στον Κιλιάν Εμπαπέ!

Παρί Σεν Ζερμέν: Πρόταση 160 εκατ. ευρώ στον Κιλιάν Εμπαπέ!

Παρί Σεν Ζερμέν: Παρά τη διαφαινόμενη απόφασή του να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, οι Γάλλοι δεν παρατούν την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με δημοσιογράφο της «Parisien».

Προ ημερών ρεπορτάζ της «Parisien» αποκάλυπτε πως ο Κιλιάν Εμπαπέ το πήρε απόφαση: Μετακομίζει στη Μαδρίτη για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Ρεάλ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ, ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αυτή τη στιγμή, θέλει να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του με τα χρώματα της «βασίλισσας».

Παρ’ όλα αυτά, ο δημοσιογράφος του ίδιου Μέσου, Φρανσουά Νταβίντ, αφήνει ένα ανοιχτό παραθυράκι για την Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα δημοσιοποίησε τις πληροφορίες του, σύμφωνα με τις οποίες η ομάδα της πρωτεύουσας δεν έχει παρατήσει την υπόθεση.

Αποκάλυψε λοιπόν πως η Παρί ετοιμάζει πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Εμπαπέ, έναντι 80 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Συνολικά 160.000.000 ευρώ για δύο χρόνια, χωρίς φυσικά να υπολογίζονται τα μπόνους. Τα οποία προφανώς και είναι εκατομμύρια ευρώ για επίτευξη στόχων, αλλά και άλλες παραμέτρους που αφορούν την καθημερινότητα και τα δικαιώματα εικόνας του ποδοσφαιριστή.

Το μεγάλο φαβορί σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παραμένει ξεκάθαρα η Ρεάλ Μαδρίτης. Όμως το οικονομικό παίζει ρόλο, καθώς ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει για να πάει στους Ισπανούς, περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που παίρνουν τα δύο αστέρα των «μερένχες», ο Μπέλιγχαμ και ο Βινίσιους.