ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κηφισιά-Βόλος: Χαμός με τον Αχιλλέα Μπέο - «Τους μπράβους τι τους έφερες; Φωνάξτε τον εισαγγελέα»

Κηφισιά-Βόλος: Χαμός με τον Αχιλλέα Μπέο - «Τους μπράβους τι τους έφερες; Φωνάξτε τον εισαγγελέα»
Intime

Ο Αχιλλέας Μπέος αποβλήθηκε στο Κηφισιά-Βόλος και εξερράγη για τον κόσμο που βρισκόταν στην εξέδρα, ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα.

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε στην Καισαριανή με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά η αναμέτρηση Κηφισιά - Βόλος λίγο μετά την έναρξή της.

Με αφορμή τον κόσμο που βρισκόταν στις εξέδρες του γηπέδου, ο δήμαρχος Βόλου διαμαρτυρήθηκε έντονα και προς τον διαιτητή και προς τη διοίκηση των γηπεδούχων πως είναι παραπάνω άτομα από αυτά που επιτρέπονται.

Ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Αχιλλέα Μπέο και ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τον γνωστό παράγοντα να μην βγαίνει από το γήπεδο και να ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα, ενώ αναφέρθηκε και σε μπράβους που βρίσκονται στο γήπεδο.

«Είναι δέκα άτομα αυτά; Απαγορεύεται να βρίσκεται τόσος κόσμος στην εξέδρα, σταματήστε το παιχνίδι. Τι φέρατε ρε 10 μπράβους εδώ τι να κάνουν; Τι τους έφερες; Τους μπράβους τι τους έφερες; Να μου κλ@@@ καμιά μάντρα αρχ@@ τα μουν@@@; Έφερε δέκα μπράβους εδώ πέρα τι να κάνουν; Είναι δυνατόν;» φώναζε ο Αχιλλέας Μπέος.

Λίγα λεπτά μετά ο μεγαλομέτοχος της Κηφισιάς, Χρήστος Πρίτσας, πλησίασε τον δήμαρχο Βόλου και του εξηγούσε πως δεν απειλείται από κανέναν και πως θα πρέπει να ηρεμήσει και να βγει εκτός για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Τελικά μετά από περίπου πέντε λεπτά, ο Αχιλλέας Μπέος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Σχετικές ειδήσεις